Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Metalo žvaigždė shell Perlų Mygtuką plaukų clips Rankų darbo, Aišku, Lieti perlų Mygtukai Flatback

Metalo žvaigždė shell Perlų Mygtuką plaukų clips Rankų darbo, Aišku, Lieti perlų Mygtukai Flatback

Drabužių Siuvimo & Audinys

    €17.31
    • (1)

SKU: n136414

Žymos: korpuso mygtukai uk, pagrindiniai sharan mygtukai, ga telefono mygtukus, motina pearl shell mygtukai, korpuso mygtukai k2, "pasidaryk pats" matinė korpuso mygtukai, korpuso mygtukai pez, korpuso mygtukai spalva, "shell" iphone mygtukų, shell 4 mygtukai brazilija.

Specifikacija:

  • Metalo Tipas: cinko Lydinys
  • Medžiaga: Metalo
  • Technics: Danga
  • Modelio Numeris: HZ-017
  • Stilius: flatback
  • Produkto Tipas: Mygtukų
  • Mygtuko Tipas: Kartu Mygtuką
  • Formos: Gėlė
  • Apdaila: Karoliukai

Pastaba: Mūsų nuotraukos yra užtrukti nuo realios prekės, kartais dėl šviesos, prekės spalva turi šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Įpakavimas:50pcs/daug

Dydis:rodo ant nuotraukos

Pristatymas terminas 1).Mes nemokamas pristatymas visų mūsų daiktų, kad visame pasaulyje per 7 dienas Kinija Po Oro Sklypas. 2) Ji paprastai trunka 25-60 dienų atvyko į savo šalį, kai kurios sritys gali užtrukti ilgiau, kaip antai:.Italija, Brazilija,Čilė, Argentina, Tailandas ir kt. 3).Mes taip pat gali teikti kurjerių tokių kaip EMS (5-10 dienų), ar DHL (4-7days).Tačiau jums reikia mokėti krovinių patys.Grąžinimo politika 1) jei jūsų prekė būtų pažeista tranzitu .Susisiekite su manimi ir fotografavimas apie tai.mes padarysime visa grąžinamoji išmoka 2) grąžinimo siuntimo mokestį apmoka Pirkėjas.Mes ne grąžinti siuntimo išlaidas. 3) Siekiant paspartinti grąžinimo procesas, prašome įtraukti savo pozicijos numeris arba vartotojo ID su savo grąžinama prekė.Mokėjimo 1) Mes priimame Alipay.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas 3) Jei jūs negalite sumokėti vėliau galite pateikti užsakymą, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti problemų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite kokių nors problemų.

Jos Vanreepingen

    2
2021-02-11

Low quality

Jums taip pat patiktų