Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

PINECONE už Kia Sportage Cerato Forte 3+1 Mygtuką Klavišą Modifikuotų Flip Folding Automobilio Raktas Fob Shell Atveju

PINECONE už Kia Sportage Cerato Forte 3+1 Mygtuką Klavišą Modifikuotų Flip Folding Automobilio Raktas Fob Shell Atveju

Uždegimo Sistema

    €3.57 €4.70
    • (2)

SKU: n134036

Žymos: mygtukas kia, h8 žiūrėti, megan 1, raktas fob, sportage r klavišą atveju, sportag, 1 colio, cam kia sportage, kia sportage logotipas, renault 2 mygtuką, flip klavišą " shell.

Specifikacija:

  • Ašmenų Tipas :
  • R/C Funkcija: be
  • Kostiumas :
  • Būklė :
  • Kitos Dalies Numeris: 0
  • Pritaikymas: No
  • Mygtukai :
  • Medžiagos Tipas: Pastic Korpuso Metalo Ašmenys
  • spalva :
  • Mainų Dalies Numeris: 0
  • Naudojimas :
  • Šalis/Regionas Automobilių Gamyba: Kinija
  • Gamintojas Dalies Numeris: 0

PINECONE už Kia Sportage Cerato Forte 3+1 Mygtuką Klavišą Modifikuotų Flip Folding Automobilio Raktas Fob Shell Atveju

Produktų Apibūdinimas Būklė : 100% visiškai Nauja, Spalva : Juodas Mygtukas : 2 Mygtukai Klavišą Tuščias : Taip Atsakiklis Lustas : Ne Elektronikos/ Baterijos : Nėra Produkto įvedimo : 1. Geriausias pakaitalas raktas su skaldytų mygtukus arba dėvėti klavišą atveju. 2. Sumažinti pagrindines disko vietos profesionalus automobilių klavišą šaltkalvis .Reikia kompiuterinio skaitmeninio valdymo mygtukas pjovimo staklės ir gerų įgūdžių. 3. Judėti vidaus elektronų (imobilizavimo/atsakiklis lusto ) nuo originalaus nuotolinio naujų automobilių klavišą " shell, Baigti diegti.Naujas gražus klavišą, Naujas gražus gyvenimas! Kostiumas: KIA SPORTAGE KIA FORTE KIA CERATO įsitikinkite, Kad jūsų raktas yra tokia pati, kaip nuotraukoje parodyta.Svarbi Pastaba: 1. Pagrindiniai lukštais. 2. NE interjero vieneto (nuotolinio valdybos narys/electronics/atsakiklis lusto). 3. Prašome palyginti savo klavišą " shell, įsitikinkite, kad jūsų prekės yra tos pačios, kaip ir mūsų produktą, prieš jums pirkti.Paketą sudaro : 1 vnt klavišą " shell

Kodėl verta rinktis mus ?

1. Clear photo įsitikinkite, kad jūs galite naudoti mygtuką lukštais.

2.Tikro dydžio , Bandymo šimtus metu .Pastangų, kad būtų užtikrinta gera naudojimo patirtis

3.Su naujais mygtukai.Nereikia perkelti savo seną /dėvėti mygtukai

4.Pagrindiniai shell, yra glaudžiai susiję.Turi stiprų kūną, saugoti silpnos vidaus elektronų dalys

5.Varžtas-nepaskirstytasis klavišą " shell ,ilgas tarnavimo laikas .Su logotipu, groove paramos įdėti logotipo lipdukas ir "PASIDARYK pats"

6.Pagrindinė vidinė struktūra aiški ir praktiški,Pagaminti aukštos kokybės metalo ir plastiko .Tinkamai chip vieta griovelių dizainas ,Suteikti laisvai paleisti variklį patirtis

DUK

Q : Kaip teisėjas aš galiu naudoti savo naują raktą shell ?A : 1.Prašome palyginti savo klavišą " s nuotolinio ir peilis su pagrindinių mūsų lukštais .Jei tai yra pačią formą , jūs galite naudoti ją . 2.Jei nesate tikri ,susisiekite su mumis.Siųsti savo klavišą ir nuotolinio 's nuotrauką ir pasakykite man, jūsų automobilio tipo .Mes rekomenduojame teisę klavišą, norėdami jums.Q : Kaip pasirinkti tinkamą laivybos būdas ?A : numatytasis pristatymo būdas paprastai yra ekonomikos laivybos būdas, (normali laivybos laikas 40-60 dienų ).Jei esate labai skubiai prašome pasirinkti Nilson.lt standartinis pristatymas būdu (normali laivybos laikas 25-30 dienų) ir verslo express(normali laivybos laikas-10 dienų.) Q:, Kaip pasirinkti gerą spynų sumažinti ašmenų ?A:profesinės šaltkalvis turi kompiuterinio skaitmeninio valdymo mygtukas pjovimo staklės ir gerų įgūdžių.(Neprofesionaliai įgūdžius ir rankų judėjimo pjovimo mašina, nėra pakankamai tikslūs .Gali sukelti spyna gali būti atidaryta po pagrindinių menčių būti sumažinti . )

Pridėti Į krepšelį dabar !

Pridėti į krepšelį ir Pageidavimų Sąrašą !Niekada praleisti nuolaida žinutę !

Sekite mus

Gauti naują atvykimo Informacija apie laiką !Gauti gerbėjų kupono kiekvieną mėnesį, 1 dieną.

Prašome šviesiai 5 žvaigždutes už mus .

Pinecone Pagalbos Centras

Savigalbos informacijos apie bendriausius klausimus !Susisiekite Su Mumis !

Prekės Ženklo Istorija

PINECONE yra jauna prekės, kuri įkurta 2016 m .Mes stengiamės suteikti geriausias automobilių klavišą kriauklių ,automobilių klavišą apima mūsų klientams .Ačiū už kiekvieną jūsų užsakymą ir atsiliepimai .Tai paskatins mus būti geriau parduotuvėje.

Zhangfranky

    1
2021-01-22

The goods never delivered, the money did not return

Besson 93

    5
2020-12-21

Looks good. heavy

Jums taip pat patiktų