Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Caulk Antgalis Grandiklis Nustatyti Silikono Valiklis Sklandžiai Grandiklis Skiedinio Rinkinys, Įrankiai, Klijai, Valymo Antgalis Plytelių Purvo Įrankis Mentele Klijai Kastuvas

Caulk Antgalis Grandiklis Nustatyti Silikono Valiklis Sklandžiai Grandiklis Skiedinio Rinkinys, Įrankiai, Klijai, Valymo Antgalis Plytelių Purvo Įrankis Mentele Klijai Kastuvas

lizdo

    €3.82 €5.87
    • (0)

SKU: n13327

Žymos: mentelė klijams, skiedinio pen, jaunų kokoso grandiklis, grandiklis skiedinio, gelis miltligė, 5w lustas, skiedinio plytelių, antgalis hermetikas, keraminis muilo putų dozatorius, silicio.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: CE
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: isfriday

Esate ieškant priemonė daro savo sienos, tvarkingas ir švarus po namų renovacija?Tai caulk antgalis ir grandiklis rinkinys yra geras pasirinkimas už jus!

Pagrindinės Funkcijos ☀【Įvairių spindulys】- 6.5 R, 10R, 13R trijų skirtingų spindulys Antgalis Plius įvykdyti savo poreikį.Jie gali patenkinti jūsų poreikius uždarymo darbai, kai jūs plomba skirtingų vietų ir kampų. ☀【Platus】- Su sandarinimo toolset gali būti plačiai taikomas virtuvės, vonios, bakas, durų, langų, virtuvė, vonios kambarys, bakas, kriauklė bendras pildymo apdailos. ☀【Lengva naudoti】- čia yra sandarinimo finišavęs ant caulk antgalį, taip galite sutaupyti daug laiko, per sklandžiai hermetikas, o hermetikas išeina.Be to, jis gali būti naudojamas vien tik kaip mentele. ☀【Sandarinimo gumos Antgalis Plius Striukas】- Silikono sandarinimo finišavęs antgalis yra antgaliai, kurie yra specialiai caulk apdailos sutaupyti daug laiko, kad būtų sklandžiai hermetikas, kai prašo.Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono medžiagos, todėl patvari ir ne lipni.Specifikacijos Medžiagos PP Produkto Svoris 110G Pakuotės Turinys Caulk Antgalis Grandiklis Nustatyti 6.5 R Antgalis × 1 10R Antgalis × 1 13R Antgalis × 1 Kibiras Rišiklio × 1 Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Jums taip pat patiktų