Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Už " Huawei MediaPad T1-823L T1-821W T1-821L T1-821 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Skydelio Stiklo Surinkimo Dalys

Už " Huawei MediaPad T1-823L T1-821W T1-821L T1-821 LCD Ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Skydelio Stiklo Surinkimo Dalys

Kompiuterių Ir Biuro

    €7.05 €7.42
    • (4)

SKU: n13292

Žymos: aun lcd ekranas, "lenovo" tab ekranas touch, 7 colių lcd ekranas, ssd1306 balta, sm p550, huawei mediapad t5 lcd, hyawei mediapad t3 10 lcd, ekranas lcd, atveju mediapad t3 8 colių, huawei mediapad plastikinės dalys.

Specifikacija:

  • Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • QC: Patikrintas Prieš Pristatymas
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės: Už "Huawei"
  • Ekrano Dydis: 7~10 Colių
  • Prekės Pavadinimas: KUERT
  • Dovanos: Įrankiai + Klijai
  • Modelio Numeris: Už " Huawei MediaPad T1-823L T1-821W T1-821L T1-821
  • Produkto Tipas: Skydelis LCD Combo

Informacijos apie tai, kad: Kokybės kontrolė : Visi Pakeitimas LCD ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Surinkimas remontas dalis yra po patikrinimo iš mūsų profesionalūs QC komanda Pakavimas : pakuotė LCD yra antistatinis maišelis, tada įdėti į burbuliukų maišelį arba nedidelį langelį Pristatymo laikas : 2-3 darbo dienos po apmokėjimo išvalytas Produktas, modelis : Mes galime pasiūlyti visų rūšių atsarginių dalių mobiliojo telefono Informacija : Mes pasidalinti naujausia informacija Pakeitimas LCD ekranas Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėjos remonto dalis, į Kinijos rinką su visomis mūsų klientams.

Pakuotės Turinys: 1 x Jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis 1 x T5 atsuktuvu. 1 x T6 atsuktuvu. 1 x atidarymo įrankiai.

Pls Pastaba: Įrankiai buvo siųsti kaip dovaną , mes negalime garantuoti 100% tinka jūsų telefoną ; daugiau nei vieną elementą pirkti, tiesiog ateiti su vienu nustatyti priemones.Ne išimtis ; Nr. instaliavimo instrukcijos , galite rasti daug video per youtub

PAKUOTĖS & SIUNTA: Mes stengiamės, kad laivas out pačią dieną mokėjimo išvalytas iki 2.00 VAL. (Pekino Laiku); kitaip mes laivo į kitą darbo dienų.Užsakymus tiekiami savaitgalį ar atostogas bus pristatytas pirmadienį arba kitą darbo dieną.

GAMINIŲ GARANTIJA: Mes suteikiame 1 mėn GARANTIJA VISIEMS mūsų daiktų.Mes esame įsitikinę, kokybės už VISUS mūsų daiktus, Kai Siunta Atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės, Tada Atidarykite ją..Visi LCD Ekranas Išbandyti darbo, prieš siunčiant, atminkite, kad išbandyti savo produktą, prieš jums ją įdiegti.Jei ne, tai bus sunku įvertinti atsakomybę, jei LCD yra sugadintas.taigi, kai LCD buvo įdiegta , Bet kokią žalą žmogaus veiklos sukeltos priežastys, mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

Prašome ratuką išjungti bateriją, kabelį

Prijunkite kabelį ekrano pagrindinės plokštės

Prijunkite akumuliatoriaus kabelį prie pagrindinės plokštės

Pradėti elektros energijos tiekimo ir ją patikrinti, Jei yra kokių nors problemų, prašome siųsti man vaizdo(Įkelti į "yandex " disko"),kurie rodo, priekinės ir galinės pusės produkto ir proceso tyrimai.

KODĖL verta RINKTIS CHINAPHONEACCESSORIES: Produktai: Mes turime visus atsarginės dalys ir reikmenys visų modelių mobiliuosius telefonus, nešiojamieji kompiuteriai, ir tablet PC Patirties: Mes turime daugiau nei 10 metų pardavimo patirties, atsarginės dalys ir reikmenys, mobilaus telefono.Mes taip pat turime daugiau nei 10 metų pardavimo patirties, atsarginės dalys ir reikmenys, mobilaus telefono eBay".Po paslaugos: Mes teikiame geriausias afterservice, bet problema bus išspręsta sėkmingai ir sklandžiai, 100% pasitenkinimas garantuotas.Garantija: Visos prekės yra 1 mėnesių GARANTIJA.Pakuotė: Visus elementus, bus supakuotas, labai gerai, kad būtų išvengta žalos.Sparta: prekės bus išsiųstos 2-3 darbo dienas po jūsų mokėjimas patvirtino.

Atsiliepimai:

Geo Mary20

    5
2020-10-27

Thank you

Aruna Khedkar

    1
2020-09-09

Poor quality

Shane Apple21

    5
2020-11-14

Excellent.

L0rdm4n33

    1
2021-01-16

.

Jums taip pat patiktų