Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Lauko Padengti Vandeniui L Formos, Kampas Dulkių Dangtelį Sodo Sofa-Rotango Padengti Baldų Dulkių Įrodymas Apima Lauko Universalūs Dangtis

Lauko Padengti Vandeniui L Formos, Kampas Dulkių Dangtelį Sodo Sofa-Rotango Padengti Baldų Dulkių Įrodymas Apima Lauko Universalūs Dangtis

lizdo

    €25.60 €36.05
    • (1)

SKU: n131497

Žymos: tabletę lenta, kubas rotango dangtis, kėdės vytelės, sodo sofa, rotango krepšys dangtis, sodo baldai rotango pardavimas, lauko rotango sofa, antikvariniai sofos, lauko sofos, apima lauko sofa.

Specifikacija:

  • Tipas: Baldai dulkių dangtelį
  • Pavadinimas: Sofa dulkių dangtelį
  • Medžiaga: atsparus vandeniui sidabras padengtas Oxford medžiaga
  • Dydis: A

Savybės:

1、Platus naudojimas: padengti gali sutalpinti V formos derinys lounge kėdės, kampas, sofa-lova, T-formos sofa ir įvairius už sofos.Sniego ir šalčio įrodymas žiemą, apsauga nuo dulkių ir saulės vasarą, kad tinka keturis sezonus.

2、Premium Medžiaga: Pagaminti iš vandeniui 420D sidabras padengtas oksfordo audinio, dangtelis yra atsparus vandeniui, saulės ir dulkėms, tinka visų rūšių blogas oras ir stiprus vėjas sąlygas, užkirsti kelią žalingų saulės spindulių nuo blukimo baldai.Apsaugoti savo baldus nuo dulkių, drėgmės ir kitų kenksmingų medžiagų.

3、Gaminio Dydis: Trijų dydžių, kad būtų galima užtikrinti derinys, sofos, kampinės sofos, T-formos sofa ir įvairius lauko sofomis, kurie yra tinkami dauguma terasa lenkimo.

4、Lengva Valyti: Tiesiog nušluostykite su drėgnu skudurėliu ir nešvarumai greitai išnyksta.Be to, padengti ateina su saugojimo krepšys, kuris gali būti saugomas, kai nenaudojate, vietos taupymas.

5、Lengva Įdiegti: elastiniai hem virvę su 4 sagtys ant kojos gali būti koreguojama stora ir pasirinktinis tilptų tiek, kad dangtelis ne nupūstas vėjo.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lauko V-Formos, kurių skerspjūvio Sofos Apima Lauko Baldai 420D Oksfordo Vandeniui atsparus Dangtis

Dydis(apie):

A: 177 * 85 * 78cm/69.6 * 33.5 * 30.7 į

B: 215*85*78cm/84.6*33.5*30.7 į

C: 292*85*78cm/115*33.5*30.7 į

Svoris: apie 1000g, 1200g, 1900g

Savybės: Puikiai saugo jūsų lauko baldai, pratęsti tarnavimo laiką ir palaikyti metų tvirtumas.

Įpakavimas: opp krepšys

Pakavimo Sąrašas:

V-Formos, Kurių Skerspjūvio Sofa Cover*1

Jums taip pat patiktų