Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Kelionės Saugojimo Usb Kabelis Užrašinė Maišelyje Kroviklį Power Bank Standžiojo Disko Tvarkyklė Portable Home Office Organizacijos Reikmenys Krepšiai

Kelionės Saugojimo Usb Kabelis Užrašinė Maišelyje Kroviklį Power Bank Standžiojo Disko Tvarkyklė Portable Home Office Organizacijos Reikmenys Krepšiai

Namo Saugojimo Ir Organizacijos

    €7.59
    • (1)

SKU: n125445

Žymos: namų biuro reikmenys mielas, lauke organizuoti, juodos odos priežiūros šaldytuvas, restoranas, stalo reikmenys, home offic, organiz, pouched stacionarių organizatorius, laikymui raštinės reikmenys, vyrai office dalykėlių, moteris priedai organizatorius.

Specifikacija:

  • GAMINIO NUMERIS: 2325053
  • Prašymas: Kelionės saugojimo, darbalaukio saugojimo, kelionės
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Formos: Aikštė
  • Nemokamas pristatymas šalį: Ispanija, Prancūzija, Rusija, Indonezija, Lenkija, Singapūras, Tailandas, Ukraina
  • Dydis: Approx 11.5 cm * 2.5 cm * 15.5 cm
  • Punktas: Mobiliųjų standžiojo disko saugojimo krepšys
  • spalva: Pilka
  • Kostiumas: Mobiliųjų kietajame diske, duomenų kabelis, U disko
  • Funkcija: Saugojimas
  • Tipas: Viengubo ir Dvigubo sluoksnio

Kelionių Saugojimo Krepšys USB Kabelis, Įkroviklis, Maitinimo Banko Standžiojo Disko Tvarkyklė Nešiojamų Poliesteris Home Office Organizacija, Aksesuarai, Krepšiai Aprašymas:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Pilka, juoda

Programos: SD kortelės, kietieji diskai, ausinės, USB laidai, krovikliai ir kiti priedai

Dydis: Apytiksl

Vieno sluoksnio: 15*11*2.5 cm/5.91*4.33*0.98 Į

Dvigubo sluoksnio: 15*11*3.5 cm/5.91*4.33*1.37 Savybės:

1. Laikykite Visus Savo Elektronikos Priedai Kartu, Ne Daugiau, Nepatogus, Ne Daugiau Nuostolių!Patogu atlikti, Puikiai tinka Kelionės!

2. Patvarus atsparus smūgiams atsparus Vandeniui Audinys, Aukštos Kokybės Užtrauktukų, Padarė taip ir Tvirtas, Visų Dalykų, yra Gerai Apsaugotas.

3. Keli Sluoksniai Dizainas, Daug kambarių savo Elektronikos Priedai, Kelionių Pavara.Padėti jums išlaikyti viskas Atskirta, lengva rasti ir naudoti.

4. Reguliuojamas Paminkštintas Dozatoriais, Jūs galite Pritaikyti pagal savo poreikius.

5.Mados mobile kietasis diskas skaitmeninio saugojimo krepšys, paprastas ir stilingas, praktiškas ir patogus nešiotis, gali veiksmingai apsaugoti kietąjį diską, valyti saugojimo viela, U disko ir kiti maži skaitmeninis priedai.Keturių spalvų aprėptį ir daug kitų estetinius poreikius.Pakuotėje: 1 x kabelis saugojimo krepšys

Pristatymas: 1. Prašome atkreipti daugiau dėmesio į jūsų užsakymas adresą, kurį turi suderinti savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai labai svarbu)

2. Laivyba bus visame pasaulyje per Nilson.lt Pristatymo/Cainiao/Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/EMS ir t.t.

3. Nuotolinio srityje gali sukelti papildomų laivybos mokestis, prašome jį žinome.

4. Prašome patikrinti siuntos, kada pristatyti, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime confirmaton ir siųsti jums naują.Garantija: 1. Prašom parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei būna problemų dėl produkto.

2. Sugedęs problema turi būti pateiktas per 7 reikalas dienų po produktas yra pristatytas.

3. Pristatymas žala turi būti pateikta per 5 reikalas dienų po produktas yra pristatytas.Atsiliepimų: 1. Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.

2. Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.

3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis ir mes susisieksime su jumis greičiau.Prašome Atkreipti Dėmesį: 1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

2. Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra). 3. Mūsų klientams iš Brazilijos: jei jums pasirinkti bet kurjerių, prašome palikti savo mokesčių skaičių taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

4. Prašome leisti 1-3cm nuokrypis egzistuoja dėl į skirtingas matavimo būdas.

5. Dėl šviesos ir creen skirtumas, prekės spalva gali būti šiek tiek skirtingas ffrom nuotraukas.Dėkojame už jūsų understandig

Sabna Sabna

    5
2020-12-20

اعجبتني

Jums taip pat patiktų