Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

BXT Kelių Dviratis Dviračio Vairo juosta, neslidžia Anti-prakaito, vandens įrodymas, 2 barai Dviračių Eismo Dviračių Juostos Juostos Nemokamas pristatymas

BXT Kelių Dviratis Dviračio Vairo juosta, neslidžia Anti-prakaito, vandens įrodymas, 2 barai Dviračių Eismo Dviračių Juostos Juostos Nemokamas pristatymas

Dviračių Priedai

    €8.36 €12.86
    • (1)

SKU: n12445

Žymos: bxt anglies, guidao, violetinė juosta juosta, atsparus vandeniui įrodymas, bxt road bike, dviračio vairo juosta, bxt rėmelį, bxt anglies rėmelį, originalus supacaz juosta juosta, baras juosta.

Specifikacija:

  • Naudoti: Kelių Dviračiai
  • spalva: raudona/mėlyna/geltona/rožinė/pilka/juoda/žalia
  • Svoris: 71g+/-5g

Laiške Pirkėjams

Mieli Pirkėjai , Kviečiame į mūsų BXT internetinėje parduotuvėje Nilson.lt .Mūsų kompanija yra gamintojas anglies dviračių dalys ir priedai .Dabar mes plečiame mūsų rinkoje mažmeninės prekybos rinkos .Geriausios kainos , puiki kokybė , greitas pristatymas ir guranteed paslauga yra mūsų privalumai .Nes tu gali pirkti deirectly iš mūsų gamykloje ir iškirpti tarpininkas .Žinoma, jūs gausite didmeninės kainos ne pačios aukščiausios kokybės lygis čia.Dėkojame už jūsų paramą !Mėgautis savo pirkinių čia !Nuoširdžiausi Linkėjimai .BXT Technology Co.,Ltd .

Pirkimo Pastabos

(1)Apie Logistiką 1 .Nilson.lt Standartinis Pristatymas ar AVS 2 .Eismo grūstys, blogas oras arba kai atsiranda force majeure aplinkybių gali turėti įtakos logistikos laiko.Prašome suprasti, kad kai kurie iš šių atvejų yra už mūsų kontrolės. (2)Apie Mokesčių Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, todėl pirkėjai turi būti atsakingas už visus mokesčius savo šalyse.Jei dėl mokesčio problema, pirkėjų atsisako priimti prekes, tada pirkėjams reikia mokėti už krovinių mokesčiai .Mes galime deklaruotų mažesnę kainą sąskaitoje faktūroje jums išvengti didelio muitų mokesčiai. (3)Apie Atsiliepimus Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums!Jei nesate patenkintas su produkto,prašome susisiekti su mumis pirmą, nepalieka jokių neigiamų atsiliepimų negali išspręsti problemų, Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas, kaip greitai, kaip įmanoma!

Anneclaudette30

    4
2021-01-30

Product looks good. Didn't come in retail or professional packaging like the first time I bought from this seller. Just by that thought, I might go elsewhere in the future.

Jums taip pat patiktų