Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

1Pc 12 Valandų Taimerio Siwtch Skaitmeninis Atgalinės atskaitos Laikmatis Lizdas Elektros Mechaninė Metu Sienos Kištuką Įjunkite Karšto Pardavimo

1Pc 12 Valandų Taimerio Siwtch Skaitmeninis Atgalinės atskaitos Laikmatis Lizdas Elektros Mechaninė Metu Sienos Kištuką Įjunkite Karšto Pardavimo

Apšvietimo Reikmenys

    €2.52 €3.71
    • (1)

SKU: n124168

Žymos: skaitmeninis elektroninis laikmatis jungikliai, mini elektros jungiklis laikmatis, 13a jungiklis, kištukinis lizdas, , 220 laikmatis, valandos laikmatis, 4 pin jungiklis, elektros jungikliai, kištukiniai lizdai, 12 valandą laikmačio jungiklis, Pereiti Laikas, elektros laikmatis jungikliai.

Specifikacija:

  • Savybės: /
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: BMK
  • Elemento Tipas: Jungikliai
  • Garantija: /
  • Jungiklio Tipas: Svirtinis Jungiklis
  • Modelio Numeris: Laikmatis Lizdas

Aprašymas:

Mūsų laikmatis lizdas yra plačiai naudojamas jūsų namų apyvokos prietaisai, ji galėtų kontroliuoti reikia laiko ir padėti sutaupyti daug energijos savo šeimai.Plug and play, labai lengva valdyti.Ir tai jau didelis laiko skalės nustatymo ir svarstymo metu, greitai ir aiškiai.Jis taip pat pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, tvirtas ir patvarus naudoti.Taigi, tai tarsi puikus namų svarbu, esate verta!

Savybės:

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri daro tai aplinkai draugiškas, saugus ir patvarus naudoti.

Laiko nustatymo diapazonas yra nuo 0-12 valandų.Energijos taupymas, vandens siurblys ir namų apyvokos dirbs pagal laiką, jūs nustatyti, ir nereikia, kad kas nors atrodo po juos.

Plug and play, labai lengva valdyti sukdami rankenėlę.Didelių laiko skalės nustatymo metu, greitai ir skaitymo metu aiškiai.

Budėjimo galia mūsų laikmatis lizdas yra mažiau kaip 1 w, energijos taupymo ir už prieinamą kainą.

Gali būti plačiai naudojami valdyti namų apyvokos prietaisus, tokius kaip vandens balionėlis, vandens šildytuvai, oro kondicionieriai, elektrinis ventiliatorius, šiltas, ventiliatorius, ryžių viryklės, akvariumas, maršrutizatorius, telefono įkroviklis, elektrinių dviračių ir pan.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Korpuso Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Įtampa: AC 220V/50Hz

Maksimali Galia: 2200W

Max srovė: 10A

Budėjimo Galia: ≤1W

Nustatyti Laiko Intervalą: 0-12 valandų

Dydis(L x W x H): Approx. 7 x 5 x 4,8 cm / 2,8 x 2 x 1.9 colių (Rodoma nuotrauka)

Pakuotė:

1 x Laikmatis Lizdas

Dolgirova

    4
2021-01-31

Mechanical timer arrived OK.

Jums taip pat patiktų