Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

SMATRUL WiFi Smart Plug UK Adapteris Belaidis Nuotolinio Valdymo Balsu Elektros Energijos Monitorius Lizdo Laikmatis Lizdas Alexa "Google" pradinis

SMATRUL WiFi Smart Plug UK Adapteris Belaidis Nuotolinio Valdymo Balsu Elektros Energijos Monitorius Lizdo Laikmatis Lizdas Alexa "Google" pradinis

lizdo

    €9.68 €22.51
    • (2)

SKU: n122615

Žymos: virtuvės laikmatis, smatrul jungiklis, namų smart, zigbee lizdas ce, embedded smart lizdo, lipdukas uk, durų tuya smart, stebėti vnt, adaptador wifi, lizdas smart wifi.

Specifikacija:

  • Balso kontrolė: "Google" pradinis "Amazon" Alexa ECHO IFTTT
  • Prekės Pavadinimas: SMATRUL
  • Feature4: atgalinės atskaitos funkciją
  • Feature3: galia stebėti
  • Wifi: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE ROHS Sertifikavimo
  • STANDARTAS: UK Standartas Lizdo Adapteris
  • Vardinė Srovė: 16A
  • Įėjimo įtampa: AC90~250V,50/60Hz
  • Formos: Stačiakampio formos
  • Dydis: 62*59*59mm
  • Feature2: Laiko Funkcija
  • Feature1: Balso kontrolė
  • Prašymas: Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
  • Savybės: Belaidžio
  • Ilginamojo Laido Ilgis: NĖRA
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Modelio Numeris: A7W-UK
  • App: smart gyvenimo tuya

Atkreipkite dėmesį į funkcijos "Nėra Maitinimo Ekranas" ir "SU Maitinimo Ekranas".

Tik viena iš funkcijų yra skirtingi, kitos funkcijos yra tos pačios, ir išvaizda yra tokia pati.

Nustatykite Tvarkaraščius

Savo ruožtu prijungti prietaisai įjungti ir išjungti per paskirtą laiką.Tvarkaraštis kambarį ventiliatorius, įjungti ryte arba planuoti savo vaikams " žibintas išjunkite, leiskite jiems žinoti, tai prieš miegą.

Nustatyti ir Pamiršti

Smart Plug ' s atgalinės atskaitos funkcija leidžia nustatyti laikmatį, kad išsijungia automatiškai, todėl jūs galite niekada būti įdomu, jei jūsų atjungti įrenginį.

Balso Kontrolė

Smart plug dirba su Alexa, Google Asistentas palaikomi įrenginiai lengvai balsu.

Jūsų Namuose.Vieną Programos.

Smart Gyvenimo app dirba su daug protingo namo įrenginius, leidžia lengvai kontroliuoti jūsų namuose iš bet kurio "Android" arba " iOS " įrenginio.

Ne Stebulės Reikia

Smart plug veikia su bet kuriuo garantuotas 2,4 GHz bevielio tinklo, nenaudojant atskirą centru.

Taupyti Energijos vartojimą ir Elektros energijos Sąskaitas ( Atkreipkite dėmesį į funkcijos "Nėra Maitinimo Ekranas" ir "SU Maitinimo Ekranas". )

Peržiūrėti energijos ataskaitų tinkamai stebėti energijos naudojimo aplink jūsų namus.Sužinoti, kurie prietaisai suvartoja daugiausia energijos,ir sukurti grafikus sutaupyti energijos ir elektros sąskaitas.

Belaidžio valdymo režimas

Balso kontrolė + APP kontrolės

balso kontrolė

Puikiai veikia su "Amazon" Alexa,Google Namuose,

Atgalinės atskaitos funkciją

Galite nustatyti, atgalinės atskaitos, keliami drėkintuvams, mikrobangų krosnelės, kavos aparatai ir kt.Prietaisas sustoja automatiškai.Nesijaudinkite apie prietaiso visą laiką dirbtų

Laiko Funkcija

Nustatyti laiką, įjungti šviesos.Nustatykite laiką išverda ryžiai.

Statistika Elektros energijos

Suma, elektros energijos, gali būti stebimos realiu laiku, kuri yra palanki kontroliuoti elektros energijos suvartojimas.

Power-off Atminties Funkcija

Šeimos Bendrinimo Kontrolės Įdomus

pagrindinės sąskaitos turi išskirtines teises,vienu paspaudimu pasidalinti leidimus su visa šeima.tegul šeimos mėgautis įdomus smart gyvenimą!

Techniniai duomenys:

1.Įėjimo įtampa: 90-250V 50/60HZ 2.Maksimali srovė: 16A 3.Su Maitinimo Statistika 4.Korpusas: ABS+PC ugniai atsparios medžiagos 5.Specifikacijos: UK Kištukas 6.Darbo temperatūra: -20 ° C - 50 ° C 7.Wifi tipas: 2,4 GHZ, 802.11 b/g/n 8.Tinklo saugumo lygis: WEP/WPA 9.Energijos suvartojimas budėjimo

Kaip pridėti įrenginį mobile app

1.Nuskaityti QR kodą vadovo arba Search "Pažangų" Gyvenimo atsisiųsti ir įdiegti prietaiso APP 2.Po instaliacijos yra baigtas, įjungti energijos ir veikia pagal statusą smart switch indikatorius: 3.Jei raudonos šviesos pažangus jungiklis nuolat mirksi ne šį kartą, tai rodo, kad smart switch buvo sudarę valstybės laukia ryšys su WiFi; tada atidarykite PROGRAMĄ ir vadovaukitės instrukcijomis, prisijungti prie Wi-fi. 4. Jei indikatoriaus lemputė smart jungiklis yra ne mirksi raudona šviesa, spauskite mygtuką " smart switch ir išlaikyti jį ilgiau kaip 5 sekundes, kol raudona lemputė pastoviai, tada atidarykite PROGRAMĄ ir prisijungti prie WiFi vadove.

Kaip išspręsti problemą (jei gaminys yra problema)

1.prašome įvesti elektroninio pašto ir mes atsiųsime jums vaizdo.Galite pabandyti šiuos veiksmus.Pirmąją galite ištrinti signalą .Tada vėl pora signalas 2. Jei šie klausimai vis dar nepavyksta išspręsti šią problemą, prašome siųsti vaizdo įrašą į mūsų elektroninio pašto adresą ([email protected]).Mes patikrinkite, ar jūsų metodas yra teisingas.Jei produktas yra tikrai sugedęs, mes iš naujo pristatyti belaidžio tinklo jungiklis ar reguliatorius jums.

1.Kodėl yra įrenginys, nestabili app?

1. Kiekvienas maršrutizatorius, turintys ryšį ribotas, tačiau vis daugiau ir daugiau smart prietaisu dirbantys šeimos 2. Daug šeimų, kurios vis dar naudoja labai sena versija routerseven daugiau nei 3years prieš versija.Norint turėti puikią patirtį, pasiūlymas : 1. iš naujo nustatyti maršrutizatorius ryšio ribotas 2. keisti naują naujinimo versija maršrutizatorius 3. atkreipkite dėmesį,, tai pereiti dirbti tik 2.4 G wi-fi " tinklo, ne 5G.

2. Kodėl APP neranda prietaiso porą statusas?

Tai todėl, kad savo telefono laikinąją atmintį.Prašome uždaryti WLAN jūsų telefono tada atidarykite jį po minutę.Tuo pačiu metu,išjunkite prietaisą, jei galite, tada galios iki bandykite dar kartą.

Vevlampd Kar1980 K

    5
2020-10-29

Excellent seller

Irinadjig

    5
2021-01-15

Brilliant

Jums taip pat patiktų