Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

OBO RANKAS RDA 13.56 MHz NFC Žymeklį Simbolinis Raktas, Žiedas IC žymes M1 s50 Suderinama RDA Keyfobs Įvairių Spalvų, Aukštos Kokybės (100vnt)

OBO RANKAS RDA 13.56 MHz NFC Žymeklį Simbolinis Raktas, Žiedas IC žymes M1 s50 Suderinama RDA Keyfobs Įvairių Spalvų, Aukštos Kokybės (100vnt)

lizdo

    €18.22 €21.44
    • (1)

SKU: n120328

Žymos: nfc žiedas, žiedas smart, splitter už stebėti, rfid žymė, nfc žiedas smart, skaityti, rašyti rda, 125khz ritė, 434 mhz raktas, dubliuoti sim kortelės, rda žiedas.

Specifikacija:

  • Lustų rinkinys:
  • Protokolas:
  • Talpa:
  • Modelio Numeris: RDA IC Keyfobs
  • Dažnis:
  • Skaityti ir Rašyti Atstumas:
  • Programos:
  • Spalva:
  • Skaitymo laikas:
  • Prekės Pavadinimas: OBO RANKAS
  • Medžiaga:
  • Dydis:

Prekės Aprašymas

Specifikacijos RDA Storio Kortelė:

Prekė: RDA IC Keyfobs Frenquency: 13.56 MHz, aukštos frenquency Chipset: Fudan F08 Suderinama: MF 1K S50 chip Protokolas: ISO14443A Talpa: 1 k Skaityti Diapazonas: 2.5 - 10 cm Medžiaga: ABS Dydis: 40 * 32 * 4mm Read / Write: galite skaityti ir rašyti Spalvos: mėlyna, raudona, geltona, juoda, mėlyna, žalia, arba atsitiktiniai.Paketą, Įskaitant: 100vnt ABS dirbtinės aplinkos apsaugos medžiagos, lengvas, saugus ir patogus.

Pažymėti: Tai ne UID permainingi kortelės, bendrosios 0 s ector nėra perrašomi, naudoti negalima kopijuoti korteles.Jei jums reikia UID kortelės, prašome spustelėkite žemiau esančią nuorodą:

Mes esame įsipareigoję savo pasitenkinimą.Jūsų teigiamus atsiliepimus ir 5 žvaigždučių reitingą, bus labai dėkingi.Ačiū!Jei jums nėra įvykdytos bet kokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę pasiūlyti jums tinkamą sprendimą.Pristatymas:

1.We will ship atlikti užsakymą per 2-5 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), kai jūsų mokėjimas patvirtino.

2.Mes siųsti paketus visame pasaulyje, DHL,EMS,Fedex,TNT,E-paketinio,China post,Nilson.lt Standartinis Pristatymas ir kt.jūs galite turėti stebėjimo informaciją pasirinkdami kiekvienas iš šių laivybos mothod.

Apmokėjimas:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.

2. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Mes tik laivas patvirtino, adresas teikia Alipay.Prieš jums mokėti, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir telefono numerį Alipay adresas pažymi, saugus pristatymas.

5. Prašome užpildyti adresas, anglų kalbos,ir įsitikinkite, kad jūsų adresas Nilson.lt yra suderinta su jūsų duomenys pristatymo adresą prieš jums mokėti.Rusijos pirkėjai,prašome palikti mums savo vardą ir pavardę dėl Rusijos politikos,ačiū!

Garantija:

1.Jei jūs negalite gauti užsakymą mūsų garantuotas, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes bus stebėti, tai jums ir suteiks jums pasitenkinimą atsakyti,ar visiškai grąžinti pinigus jums.

2.Mes siūlome VIENERIŲ METŲ garantija šio produkto .Jei yra problema su produkto,jis gali būti grąžinamas tik tuo atveju, jis yra puikios būklės ir pagrįstų priežasčių.visi mūsų pakuotės yra atidžiai tikrinami prieš pristatymas.bet jei yra problema su gaminiu gaunate,mes kompensuos jums accoring situaciją, sugedusį produktą.

3.Mes teikiame 15days ar daugiau apsaugos laiko po užsakymo atlikimo.Jei jūsų prekė neturi jokių garantijų klausimu, prašome susisiekti su mumis patenkinamą sprendimą.Pirkėjas turi apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.

Grąžinimo Politika:

1. Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo prekes, jei esate nepatenkinti su jais.Grįžti laivyba apmoka pirkėjas.

2. Dėl neteisingai elementą, galite grąžinti prekes per 7 Dienas gavote pakeisti.Produktų turi būti grąžinta į naują, resalable sąlyga: Būti visos originalios pakuotės medžiagas.

3. Atidžiai pakeisti.PABAIGA

Alla Beglaryan

    5
2020-10-17

Again 1 out of 100 was defective. Still good for that price. This time I engraved a few with a laser (at the photo).

Jums taip pat patiktų