Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

MHKBD Nešiojamos Insulino Aušintuvas Atveju Šaldymo Maišelį cukriniu Diabetu Organizatorius Aušinimo Diabetikams Vaistus Kietas su 2 Ledo Paketai,

MHKBD Nešiojamos Insulino Aušintuvas Atveju Šaldymo Maišelį cukriniu Diabetu Organizatorius Aušinimo Diabetikams Vaistus Kietas su 2 Ledo Paketai,

lizdo

    €11.50 €16.42
    • (2)

SKU: n11801

Žymos: poliariniai ledo maišeliai, insuline aušintuvas krepšys, dėžutė ledo, parduodu insulino rašikliai, insulino, sustorėti aušintuvas krepšys, cukriniu diabetu dieną, insulino nešiojamų, tablečių dėžutė, aušintuvas insulino.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Patvarus Oksfordo audinys
  • Minimalus aušinimo temperatūros: 2-8 Celsijaus
  • Dydis: 21*10*4.5cm/22*11*5.5cm(L*W*H)
  • Prekės Pavadinimas: MHKBD
  • spalva: Juoda/mėlyna/violetinė/pilka
  • Elemento Tipas: Tabletes Atvejais & Šakotuvai
  • Laikymo laikas: 6-8 valandas 2-8 laipsnių Celsijaus;2-3 dienas, 25 Celsijaus
  • Modelio Numeris: MHKBD-LCB-DBL
  • Pamušalas: aliuminio folija

Produkto Aprašymas Vardas, pavardė: Insulino šaldymo maišelis Spalva: Tamsiai mėlyna/pilka Dydis: Kaip nuotraukose parodyta Pakuotė: 1pc insulino šaldymo maišelį su ledo paketas(nėra įtrauktos langelį)

Pastaba: Jei plastikinės pakuotės iš vidinio branduolio skystyje yra sugadintas, prašome jį išmeskite.

Šis produktas susideda iš šilumos izoliacijos medžiaga ir ledo maišelį, kuris yra naudojamas šaldymo insulino.Jis gali būti naudojamas diabetu sergantiems pacientams atlikti darbą, keliones ir lauko laisvalaikio ir mankšta.Šis produktas yra paprasta naudoti ir gali būti naudojamas kelis kartus.Šaldytuve iki 6-8 valandas, tai yra idealus asmens produktas diabetikams.

Insulino izoliacija paketą sudaro izoliacinės paketą ir šaldymo agentas.Audinio šaltojo išsaugojimo agentas yra Nisifang, kurie yra plokšti ir ploni tankio, lygaus šilkas paviršiaus, minkštas vertus, jausmas, lengvas ir plonas, tvirtas ir dėvėti, atsparus, ryškių spalvų, lengvai nuplaukite ir nusausinkite ir kt.Viduje yra polimerizuotų korio struktūrą kambario temperatūroje.Valstybė yra skaidrus ir minkštas gelis-pavyzdžiui, šilumos talpa yra 2-3 kartus vandens, ir turi dvigubas funkcijas aukšto efektyvumo šaldymo sandėlių ir šaldymo, šilumos saugojimo ir šiluma; ir gali būti pakartotinai naudojamas kelis kartus, be defektų, ne vandens, lengva operacija, nr. stimuliacija su žmogaus oda.

Instrukcijos

1. Išimkite šerdis šaltojo išsaugojimo agentas insulino šalto laikymo maišelį ir padėkite jį į šaldiklį, kad šaldytuve nuo 1 iki 2 valandų naudojimo.

2, kai paimtas, įdėti jį į insulinas šaltas pakuotės maišelis, kiekvieną kartą, kai šalta yra atvės 1-2 valandas, jis gali būti pakartotinai naudojamas kelis kartus.

3, vidinio branduolio šaldymo agentas gali būti laikomi, šaldiklio į šaldytuvą arba laikomi kambario temperatūroje, ir nebus blogesnė.

Kodėl verta rinktis šį aušintuvas maišą?

✔ 【Diabeto Aušintuvas Maišelį su Daugiasluoksnės Konstrukcijos】 - Apima aliuminio folija izoliacija vidinis sluoksnis, buferinis sluoksnis, ir storge sluoksnis.Apsaugoti savo buteliuką nuo sudužimo, geriau laikyti savo Vaistus kietas, kai keliauja, ar verslo kelionę.

✔【Insulino Organizatorius Ateina su 2 Ledo Paketas】 - Prašome padėkite 2 gabalėlius ledo paketai šaldytuve daugiau kaip nuo 6 iki 8 valandų prieš naudojant.Užšaldyti Ledo Paketas galėtų užtikrinti, kad viduje temperatūra 2-8 laipsnių maždaug 6-8 valandas.

✔【Nuimamas Įrengti Įdėklai su 7 Atskiros Kameros】 - yra 2 akių kišenės, 2 šalčio paketai, dar 5 kišenės holing dėl insulino pen, pildymas, insulino buteliai, medvilnės tamponai į tam skirtose vietose.Sulaiko medicinos tvarkingai.

Jums taip pat patiktų