Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Rožinė Moteris Panele, Japonų Tradicija Kimono Yukata Su Obi Gėlių Derliaus vakarinę Suknelę Cosplay Kostiumų Vienas dydis ZW03

Rožinė Moteris Panele, Japonų Tradicija Kimono Yukata Su Obi Gėlių Derliaus vakarinę Suknelę Cosplay Kostiumų Vienas dydis ZW03

lizdo

    €15.50 €30.40
    • (0)

SKU: n117775

Žymos: kimono, yukata, obi yukata, uo kimono, JAPONIJA, didelis kimonos, didelis tradicinių kimono, japonijos tunika vyras, medvilnės yukata, japonų kimono stiliaus suknelė moterims.

Specifikacija:

  • Lytis: MOTERIS
  • Rankovės Ilgis(cm): Trys Ketvirtis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sezonas: Pavasario , Vasaros , Rudens ,Žiemos
  • Dydis: one size
  • Medžiaga: Poliesterio Satino
  • Prekės Pavadinimas: NIUNIUSHOW
  • Tipas: kimono
  • Specialios Paskirties: Tradicinių Drabužių
  • Elemento Tipas: Azijos Ir Ramiojo Vandenyno Salų Drabužiai
  • Modelio Numeris: ZW03
  • Stilius: sleepwear skraiste
  • spalva: Juoda,raudona,balta,violetinė,tamsiai mėlyna,mėlyna,

Medžiaga : Satino Poliesterio Dydis : Vienas dydis krūtinė yra 118cm ,

petys į petį yra 56cm ,

rankoves ilgis 32cm ,

suknelė ilgis 125cm. 5 Spalvos jūsų pasirinkimui (gali šiek tiek spalvų skirtumo, pagal jūsų monitoriaus nustatymų) 100% Brand New Importand Informacija: 1. Jei esate kilę iš rusijos Federacijos , pls pasakykite mums savo Vardą, pavardę informaciją, tai yra labai svarbus siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti šių prekių laiku. 2. Priimti SUMAIŠYKITE Tvarka :pavyzdžiui,jei jums reikia 10 vnt,jūs galite pasakyti mums, kaip šis: 4pcs*spalva*dydis+6pcs*spalva*dydis

Nemokamas Pristatymas , Didmeninė ir Mažmeninė

Didmeninė ir Mažmeninė

Dropshipping

Japonijos Tradicinių Moteris Kimono Yukata Su Obi Vakarinę Suknelę

Apie Gaminį:

1. Prašome leisti 2-4 cm Paklaida dėl rankinis matavimas.

2. Šis punktas gali turbūt būti Azijos Dydis , palyginti detales kruopščiai.

3. Skirtingų ekranų rodyti Pat Paveikslėlyje gali būti Šiek tiek skirtumų .

Apmokėjimas Ir Pristatymas:

1. Galite mokėti sąlyginio Deponavimo , kreditinė kortelė, "Moneybookers", Vizos ir "MasterCard", Banko pavedimu,QiWi Piniginės ir t.t.

3. Pristatymas sekimo numerį bus failą, kad po vežamos,jūs galite sekti jį.

Reture Politika:

1. 100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2. Mes atsisakyti reture prekes atgal be jokių kokybės trūkumų, jei jūs keičiate savo mintis ar nepatinka elementus, po to, kai gavote prekes.

Atsiliepimai:

1. Mes esame priklausomi nuo savo pasitenkinimą, kad sėkmingai,todėl grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų,prašome rašyti gerų atsiliepimų, kad su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas,mes padarysime, kad jums taip pat.Labai ačiū!

2. Mes visada vertiname ir pabandyti rūpi mūsų vertingų klientų, pleaes suteikia mums galimybę išspręsti visas problemas, kurios gali pažeisti ir trukdyti jums.

3. Prašome siųsti mus E-mail pirmą kartą prieš jūs norėsite palikti neigiamą atsiliepimą, arba ginčo dėl Nilson.lt,mes esame tikri, kad jūs pajusite, atitinkančiu mūsų atsakymas.

Laivybos Laikas:

Nemokamas pristatymas bus išsiųstas Kinija Po oro paštu,ir EMS/DHL/UPS/TNT/ "FedEx" yra prieinama, jei jums prašymą, kad atvykimo per 3-9 darbo dienas,tačiau jums reikia mokėti littie laivybos kaina.

"Dropshipping/Nuolaida/Mažesnė ir Didesnė dydis Pranešimas:"

1. Prašome spausti { }(kairėje šio tinklalapio) įtraukti mūsų parduotuvėje jūsų pasirinkimą ir būti mūsų,VIP, tada mes bus suteikti jums daugiau, nuolaida,ir taip pat jums gali būti lengva patikrinti mūsų naują stilių ir jūsų užsakymus.

2. Prašome pateikti mums jūsų EL. paštas aš f planuojate parduoti mūsų daiktų (dropshipping) ,mes atsiųsime jums daug naujų stilių duomenų failą(nuotraukos ir kita informacija) everyweek.Ačiū jums labai!!!

3. Nuolaida Taisyklė:Mes galime suteikti 5USD dscount, jei jūsų užsakymas pinigus per 200USD.

Sveiki pertvarkyti ir suteiks jums papildomų nuolaidų.Ačiū!

Jums taip pat patiktų