Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Wc Rulono Laikiklio Stovas Organizatorius Rack Cabinet Popierinių Rankšluosčių Kabykla Vonios Aksesuarai E2S

Wc Rulono Laikiklio Stovas Organizatorius Rack Cabinet Popierinių Rankšluosčių Kabykla Vonios Aksesuarai E2S

lizdo

    €2.53 €3.72
    • (0)

SKU: n115497

Žymos: lino tualetinio popieriaus laikiklis, tualetas papir turėtojas, laikiklis popieriaus tualetas, laikiklis popieriaus, tualetinio popieriaus laikiklis vonios kambarys, tualetas, tualetinio popieriaus laikiklis vonios kambarys atsarginių, tualetinio popieriaus laikiklis šuo, savininkas tualetas, popieriaus laikiklį aukso vonios kambarys, mama tualetinio popieriaus laikiklis.

Specifikacija:

  • Tipas: popieriaus laikiklius
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: popieriaus laikiklius

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; }

Wc Rulono Laikiklio Stovas Organizatorius Rack Cabinet Popierinių Rankšluosčių Kabykla Vonios Aksesuarai E2S

Prekės Specifikacija: Aprašymas:

1. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, nešiojamų, daugkartinio naudojimo, vietos taupymo, paprasta naudoti ir įdiegti.

2.Nešiojamų stalčiuko gali turėti ritininio popieriaus, plastiko wrap, skudurai ir pan., labai tinka naudoti virtuvė, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys, kabinetas, restoranas ir komercinės aplinkos.

3. Puikus dydis daro jį labiau tinka saugoti netvarką siaurose erdvėse ar kambarių kampuose, tai galite rūšiuoti elementus lengva laikyti ir naudoti, laikyti namas švarus ir tvarkingas.

4.Popierinio rankšluosčio laikiklis yra labai lengva įdiegti, be klijų pėdsakų, ir tvirtai prilimpa

Ne varžtais arba mokymai yra reikalingi, o jų galai neslidus, siekiant užkirsti kelią elementus, iš jų nukristi.

5.Unikalus dizainas gali sutaupyti vietos, išlaikyti namas tvarkingas, lengva rasti ir naudoti, lengvas ir lengvai atlikti, tai yra geras pagalbininkas namuose ir virtuvė.

Pastaba:

Dėl skirtingų gamybos partijų, kablys galva bus kitoks, tai gali būti metalo ar plastiko, pls pastaba!

Atgal lipdukai medžiagos PVC, kuri yra įvairių spalvų, tokių kaip metaliniai, skaidriai ir kt.Mes atsiųsime atsitiktinai!

Specifikacija:

Pavadinimas: audinių turėtojas

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Kiekis: 1 vnt

Funkcija: nėra skylių, nr. nagai

Dydis: 22cm / 26cm

Komplektą Sudaro: 1 x Audinių turėtojas

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Jums taip pat patiktų