Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

10vnt/daug Aukšto tikslumo CNC Xtreme Kieto v lizdas varantys aišku, Polikarbonatas už Openbuilds v-įpjovos geležinkelių,JAUTIS, CNC,C-Šviesos dalys

10vnt/daug Aukšto tikslumo CNC Xtreme Kieto v lizdas varantys aišku, Polikarbonatas už Openbuilds v-įpjovos geležinkelių,JAUTIS, CNC,C-Šviesos dalys

Kompiuterių Ir Biuro

    €6.69 €7.51
    • (0)

SKU: n112886

Žymos: cr10, prusa i3 dalys atveju, blurolls prusa mk3, c pluošto linijinis geležinkelių, v lizdą, nustatyti, garsiakalbis xtreme, v guid geležinkelių, cnc veržliaraktis, cnc openbuilds ratų, cnc workbee.

Specifikacija:

  • Medžiaga: Polikarbonatas
  • Dydis: 23.89*10.23mm
  • Pritaikyti: Taip
  • Prašymas: V formos griovelis lizdas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: YY-V-29
  • Apdailos: Aišku
  • Elemento Tipas: Guolių Skriemulys
  • Tipas: Kietas
  • Prekės Pavadinimas: YUYONG PRAMONĖS

10vnt/daug Kietos v xtreme varantys

Šios Kietosios V xtreme Varantys yra pagaminti iš labai kietos polikarbonatas (skaidrus) medžiaga, dėl savo stipraus pobūdis, bus atsispirti suspaudimo ir dėvėti, ir, savo ruožtu, veda į geresnį bendrą tikslumą ir stiprumą.

Kietojo V xtreme Ratai yra skirtas būti naudojamas kaip sunkiųjų alternatyva Delrin V Ratus programos, tokios kaip CNC Kelvedžiai/Malūnų, kur jėga ir masė yra įvedami į sistemą.Taigi, nors Delrin V Ratai puikiai veikia labiausiai, šviesos, apkrova, programos, Kieti V xtreme Ratai gali būti naudojamas stato, kur sunkesnius krovinius, reikia ir mažiau kompresija delrin yra pageidaujamas.

Paketą, įskaitant:

10vnt Polikarbonato Kieto v Ratus

Jei jums reikia kitos kiekis,kitą pristatymo ar bet kokių klausimų apie produktus, gautus,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmas!

Vertiname jūsų paramą ir supratimą!

Mokėjimo

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą .

Vežimas

Rašykite TURI SUTAPTI Laivybos kad adresai.

Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas įprastu laiku.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo(Brazilija 60-100days), prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Muitinės Mokesčių

Importo muitais, mokesčiais ir imti, nėra įtrauktos į produkto kainą, arba laivybos mokestis.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Atsiliepimai

Mes dirbame su jumis, kol jūs esate patenkintas.mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums teigiamų Atsiliepimų Ir 5 Žvaigždžių , dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis per (Mano Pranešimai) arba (Paprašykite Pardavėjo Klausimus), Prekybos vadybininkas, prieš palikdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą, ir patenkinti savo poreikius.

Jums taip pat patiktų