Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

EZVIZ C3N, lauko smart WiFi kamera, FHD 1080p raiška, spalvos, naktinio matymo, iki 30 metrų, Live View

EZVIZ C3N, lauko smart WiFi kamera, FHD 1080p raiška, spalvos, naktinio matymo, iki 30 metrų, Live View

Vaizdo Stebėjimo

    €54.75 €82.95
    • (3)

SKU: n112741

Žymos: camara skaitmeninis fotoaparatas, jungtis rj45, kamera ezviz, tampon, nvme ssd, pritaikyti wifi, 220v maršrutizatorius, diorama rinkinys, adaptador wifi, expansion pack nintendo 64.

Specifikacija:

  • Dažnio Diapazonas: 2,4 GHz-2,4835 GHz
  • Wifi: IEEE802.11 b/g/n
  • Sertifikatai: CE/EEĮ atliekų/REACH/RoHS/FCC/UL
  • IP Reitingas: IP67
  • Protingas Žadintuvas: Aptikimo žmonių, naudojant AI technologija
  • Vaizdo Įrašo Bitų Sparta: Ultra-HD, HD; Standartą. Prisitaikanti bitų greitis.
  • Tinklo Kabelis: 1 RJ45 (10 M/100 M savarankiškai prisitaikanti Ethernet)
  • saugumas: WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA ir 64/128 bitų WEP šifravimas
  • Kilmės: ES(Kilmės)
  • Modelio Numeris: C3N
  • vaizdo Jutiklis: Progresyvusis nuskaitymas CMOS 1/2,7
  • Prekės Pavadinimas: Ezviz
  • Maksimali rezoliucija: 1920 x 1080

Lauko kamera, WiFi Ezviz C3N

Spalvotas naktinio matymo stebėjimo kamerą

Į EZVIZ C3N fotoaparato funkcijas tris naktinio matymo režimai ir žmonių aptikimo funkcija naudojant AI technologija, kuri suteikia jums aštrių naktį stebėti ir tiksliai įspėjimai.Dabar tu gali ilsėtis žinant, kad jūsų namuose yra labai gerai apsaugotas.

Ji yra įrengta su profesionalia optiniai lęšiai, dvi integruotos žibintai ir du infraraudonųjų spindulių šviesos, C3N kamera atkuria aštrių spalvų vaizdus net ir visiškoje tamsoje.Be to, padedant generuoti spalva naktis nuotraukas, integruota žibintai taip pat gali būti naudojamas kaip atšvaitai apšviesti Recon zonas aplink savo turtą.

Trys naktinio matymo režimai

Kai jums nereikia papildomo apšvietimo, tiesiog pereiti į juoda ir balta naktinio matymo režimą fotoaparatas per EZVIZ programą išjungti žibintai.Ezviz daro viską, kas lengviau, todėl galite pasirinkti smart naktinio matymo režimą.Šiuo režimu C3N fotoaparatas automatiškai perjungti iš juodos ir baltos stebėjimo spalvotas stebėsenos, apšvietimo prožektoriai, kai aptinka kai kurių žmonių judėjimas.Visą spalvų Įspėjimo Vaizdo bus registruojami, taigi galite matyti visus reikalingus duomenis.

Aptikimo žmonių, naudojant AI technologija.

Kaip pagerinti paprastas judesio aptikimo, Integruota AI algoritmas sumaniai aptinka judėjimą žmogaus formų realiu laiku.Kai kas nors įveda savo užsakymą aptikimo zonos, jūs nedelsiant gausite įspėjimą.

Daugiau apie žmones sugauti

Į C3N fotoaparatas veikia su pažangios vaizdo kokybės (p / q) technologija, kuri yra pagrįsti pažangių aplinkos aptikimo tam tikru metu.Kai kas nors požiūriai, ji automatiškai reguliuoja vaizdo ryškumą, siekiant išvengti perlaikymas.Jūs pamatysite daug daugiau informacijos nei be vaizdo nuo tradicinių sistemų.

Aktyvi apsauga

Kai žmogaus judėjimas buvo išaiškintas, * žibintai su C3N fotoaparato blykstė automatiškai arba rankiniu būdu atgrasyti nuo nepageidaujamų lankytojų.Be to, kai žmogus pasuka galvą link žibintai instinktas, fotoaparatas įrašys jį aštriu būdu.

* Spalva naktinio matymo režimas yra įjungtas, žibintai, yra nuolat šviečia pagal nutylėjimą, todėl jie nebus flash.

Klausytis kas vyksta

Įmontuota triukšmo atšaukiu mikrofonas fiksuoja garso aiškiai atstumu iki 5 metrų (16,4 ft).Dabar galite išgirsti ir pamatyti, kas vyksta jūsų kieme, nesvarbu, kur esate.

Wifi yra geresnis

Į C3N kameros signalas funkcijų sienos skverbtis ir trukdžių-atsparus pajėgumų dėka dviejų galingų išorinė antena.Net jei maršrutizatorius yra toli, kad C3N kamera bus likti stabili ir patikima.

Sutaupyti pinigų laikymo ir pralaidumą

Kamera yra papildomi H. 265 vaizdo suspaudimo technologija, su geresne vaizdo kokybės, su tik pusę juostos ir sandėliavimo patalpų ankstesnio vaizdo suspaudimo formatas (H. 264).

Pastatytas Paskutinis

Visiškai metalo, pažangiųjų fotoaparato korpusas suteikia tvirtesnę apsaugą ir leidžia geriau šilumos sklaida.Be to, dėka apsaugos laipsnis IP67, ji yra atspari lietaus, Saulės, audringas ir net snieguotas dienas.Kartu su C3N, ji suteikia nerūpestinga apsaugos ištisus metus.

Lengva įdiegti

Į C3N fotoaparato funkcijas 360 ° pagrindas ir sukimosi ašies, todėl jūs galite įdiegti ją ant stogo arba sienų saugiai.Savo naujausios apsaugos sistemos, bus sklandžiai veikia po kelis žingsnius.ly.

Su daug saugojimo galimybes, jūs galite pasirinkti, kur norite išsaugoti savo įrašus.Į C3N fotoaparatas gali net išgelbėti visose trijose vietose tuo pačiu metu, už papildomą atsarginę kopiją atveju fotoaparatas yra pažeista ar jūsų tinklas yra užblokuotas.

Saugumo ranka

Su EZVIZ app, jūs galite fiksuoti, išsaugoti, apsaugoti ir pasidalinti tai, kas svarbiausia.

Techninės specifikacijos

Vaizdo Jutiklis : Progressive nuskaitymo CMOS 1/2,7

Užrakto greitis : Užrakto autoadaptativo

Objektyvas : 2,8 mm f/2.0, apžvalgos kampas: 104 ° (horizontaliai), 125 ° (įstrižai) 4 mm f/2.0, apžvalgos kampas: 86 ° (horizontaliai), 102 ° (įstrižai)

Objektyvo tvirtinimas : M12

Vaizdo suspaudimas : H. 264/H. 265

Video bit rate : Ultra HD; HD; Standartą.Prisitaikanti bitų greitis.

Maksimali rezoliucija : 1920 x 1080

Kadrų greitis : Max. : 30 fps; Savarankiškai prisitaikanti per duomenų perdavimo tinklu

Atmintis : 256 GB "microSD" kortelės lizdą Max

Kabelio Tinklo : 1 RJ45 (10 M/100 M savarankiškai prisitaikanti Ethernet)

Standartas : IEEE802.11 b/g/n

Dažnių diapazonas : 2,4 GHz-2,4835 GHz

Kanalo Juostos plotis: : Suderinamas su 20 MHz

Saugumas : WPA2 ir WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA ir 64/128 bitų WEP šifravimas

Perdavimo greitis : 11b: 11 Mb / s, 11g: 54 Mbps, 11n: 144 Mb

IP klasė : IP67

Naktinio matymo atstumas (juoda ir balta naktinio matymo režimas) : 30 metrų (98,43 ft) didžiausias

Audio priėmimas : 5 metrai (16,4 ft) didžiausias

Matmenys : 75,5 x 75,5 x 155mm (2,97 x 2,97 × 6,10 in)

Pakuotės matmenys : 227 × 100 x 92mm (8,94 x 3,94 x 3,62 in)

Svoris : 422g (0,93 lb)

Sertifikatai : CE/EEĮ atliekų/REACH/RoHS/FCC/UL

Siuntas

Mes neturime laivų Kanarų Salas, Seutą ir Meliliją.

Apie Mus Įsteigtas 2013, EZVIZ yra skirta kurti saugios, patogus ir protingas gyvenimo vartotojams per jos išmaniųjų prietaisų, nuotolinių išteklių saugyklomis pagrįstą platforma ir dirbtinio intelekto technologijas.EZVIZ aisiais inovatyvūs produktai ir paslaugos gali būti taikomi namuose, darbovietėse, parduotuvėse, mokyklose ir dar daugiau.EZVIZ suteikia partnerių, pasidalinti savo unikalų debesies paslaugas, ir kartu mes galime sukurti klestinčią Di ekosistemos.Mūsų istorija prasidėjo kaip mažas komanda siekia pareikšti novatoriškas technologijas, daugiau žmonių, EZVIZ turi stengėsi siekdama įveikti ribas, drąsiai svajoti ir kurti naujoviškus produktus ir paslaugas.Nuo jos sukūrimo, EZVIZ buvo pripažintas vartotojų visame pasaulyje ir padarė didelę technologijų ir pardavimų pažanga.Šiandien, vizija-tapti labiausiai patikimas ir gerbiamas smart home security brand, kartu su naujausiomis technologijomis ir didelę patirtį, sukauptą per pastaruosius metus, EZVIZ yra pasiruošę sukurti saugios, patogus ir protingas gyvenimo visiems.Verslo kultūra, Vizija-Tapti labiausiai patikimas ir gerbiamas prekės ženklas " smart home security.Misija Sukurti saugios, patogus ir protingas gyvenimo visiems.Vertybės Dėmesys, tobulumo, mėgautis.

Wilson333

    5
2020-12-15

Fast shipping and all good

Leha Rembo

    5
2020-11-22

Original product and correct operation for 1 week!

Mefictoz

    5
2020-12-20

He arrived the next day and goes very well

Jums taip pat patiktų