Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Mutis-fuction Kūdikių ir Suaugusiųjų Skaitmeninis Temperatūros nekontaktinės kūno Kaktos termometras Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Nešiojamas Ne-kreipkitės Tiksliai

Mutis-fuction Kūdikių ir Suaugusiųjų Skaitmeninis Temperatūros nekontaktinės kūno Kaktos termometras Infraraudonųjų spindulių Skaitmeninis Nešiojamas Ne-kreipkitės Tiksliai

lizdo

    €26.18 €42.22
    • (1)

SKU: n11135

Žymos: mielas lankstymo laikiklis, fancy dress užpildyti, kayfun v5 mini stiklo, kayfun lite viršuje užpildyti, "huawei" y9 2018 vandens, fancy dress bradford, daisy vien užuolaidos, etsy bamblys suknelės, etsy jautis karoliai.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

-- Šis produktas priemonės, kūno temperatūros rinkti infraraudonųjų spindulių šilumos spinduliai iš žmogaus organizmo kaktos.Operacija yra labai paprasta ir higieniška, ir matavimas yra greitas ir tikslus.Vartotojui tik reikia suderinti zondas galva su matavimo mygtuką ir paspauskite matavimo mygtuką maždaug 0,5 sekundės, greitai ir tiksliai matuoja kūno temperatūrą.Už namų ūkio ir medicinos įstaigos, matuoti kūno temperatūrą naudoti.

-- Termometras, daugiausia yra naudojami nustatyti žmogaus kūno temperatūra viešose vietose, pvz., namų ūkiuose, atvykimo uostai, oro uostų, muitinės, stočių, terminalų, ligoninių, įstaigų, fabrikų, mokyklų, viešbučių ir biurų pastatai.Jis yra patogus atrankos pacientams, sergantiems maro simptomus, sumažinti infekcijos epidemija, situacija plitimą.

Aprašymas:

1. Matavimo režimas: kūno temperatūra / temperatūros matavimo dviejų matavimo režimų (kūno temperatūros, vandens temperatūra, pieno temperatūrą, kambario temperatūrą).

2. Ekranas ekranas: skaitmeninis LCD ekranas su aiškiais svarstymą.

3. Matavimo laikas: 0,5 sekundės temperatūros matavimas, patogu ir greita.

4. Jutikliai matavimas: matavimo jutiklių technologija, didelis matavimo tikslumas.

5. Automatinis išjungimas: ne pervertinti po 10 sekundžių automatiškai išsijungia.

6. Vieno mygtuko matavimas: vieno mygtuko matavimo, lengva valdyti.

7. Spalvos signalas: (normalus: žalia) (Aukštas: geltona),(Karščiavimas: raudona)

8. Parduotuvės duomenų: per pastaruosius 50 rinkiniai išmatuota vertė, atminties funkcija, patogu vartotojams priimti duomenis palyginti.

9. Vienetų konvertavimo: pagal celsijų arba Celsijaus gali būti konvertuojami į vienas kitą.

10. Privalumai: Saugus ir infraraudonųjų spindulių matavimo išvengti žalos, tradicinių mer.cury termometras mer.cury va.por, kurią absorbuoja žmogaus kūno.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: infraraudonųjų spindulių kaktos termometras

Tikslumas: ± 0.2 ℃

Produkto rūšis: Medicininiai infraraudonųjų spindulių kaktos termometras

Atminties duomenų: 32 rinkiniai išmatuotos vertės gali būti registruojami

Transporto ir saugojimo aplinkos:

Temperatūra yra nuo -20 ℃ ~ + 55 ℃

Santykinis oro drėgnumas yra 0% ~ 95% RH

Matavimo diapazonas: 32-42.9 ℃

Produkto svoris: 160g

Maitinimo šaltinis: integruota ličio baterija

Matavimo atstumas: 5-15cm

Pakuotė:

1 x Termometras

1 x anglų Vartotojo Vadovas

Pastaba:

1. Prašome leisti skirtumas 0,5-1cm dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingo šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jums taip pat patiktų