Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

CYOMI 6G be alyvos temperatūros kontrolės drugelis silikono makšties kelnės sexy boksininkų vyrų ir moterų, už crossdresser drag queen

CYOMI 6G be alyvos temperatūros kontrolės drugelis silikono makšties kelnės sexy boksininkų vyrų ir moterų, už crossdresser drag queen

lizdo

    €165.41 €551.37
    • (0)

SKU: n111309

Žymos: silikono moters kostiumas, drag queen kamšalas "pasidaryk pats", YAM, crossdress, vilkite apranga, netikrų krūtų už crossdresser, drag queen apranga, 5 3600x, latekso kelnės crossdresser, cpu box.

Specifikacija:

  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Stilius 1: crossdresser silikono Makšties Pantys
  • Medžiaga: 100% medicininio silikono
  • Kiekis: 1 Gabalas
  • Plačiai Taikyti: Už crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun
  • Drabužių Priežiūra: Rankų Plauti Tik
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Stilius 2: pranešk apie netikrą Makšties crossdresser
  • Modelio Numeris: Silikoninių Krūtų Formos
  • Dėvėti: Dėvėti tvirtai, ne slydimo
  • Stilius 3: Vyrų ir moterų silikono Pantys
  • Pavadinimas: CYOMI 6 Silikono Makšties Boksininkas
  • Svoris: 1800-3200g
  • Dydis: S/M/L
  • Savybės: Ventiliacijos dizainas, matinio paviršiaus, gali padėti prakaito

CYOMI 6G be alyvos temperatūros kontrolės drugelis silikono makšties kelnės sexy boksininkų vyrų ir moterų, už crossdresser drag queen

Privatumas: siekiant užtikrinti privatumą, mūsų klientams, mes laivas glaudžiai kiekvienam klientui, ir produkto pakuotės neturi logotipo.Jei jums reikia šiek tiek neriboto nuotraukų, prašome susisiekti su mumis per stotis, raidė.

Produkto aprašymas:

Medžiaga : Aukštos kokybės medicininio silikono (TPE), Nr.-alyvos, silikono medžiagos, maisto kokybės silikono

Odos draugiškas, ekologiškas, netoksiškas, nealergiška, Žmogaus-kaip minkštas palietus,moteriškesnė

Naujas šeštos kartos atnaujinti medžiaga, remiantis penktos kartos alyva-nemokamai, prideda vidaus kvėpavimo skyles, slankiojo kablelio dizaino, gali padėti pasiekti kūno vėsinimo, kontroliuoti kūno temperatūrą.O montavimo savo odą, tai padeda jūsų kūno prakaito ir tapti jūsų kūno dalis.

-Elastinga Medžiaga: Pagamintas iš minkšto silikono, ne alergija, odos draugiškas, bekvapis, galima skalbti, su tikroviška touch.Super didelis elastinga, ne taip lengva pertraukti.

-Plačiai Taikyti: Sukurtas kaip stiprikliai po krūties moteris ir idealiai tinka vyrų galėtų būti moterų, kaip crossdresser, transseksualai, cosplay, drag queen ar tiesiog for fun.

-Kūno Formos: Forma, savo kūno tipą į seksuali moteris ,Ji suteikia jums realus makšties ir gaktos plaukų.Jums nereikės imtis jį išjungti, tiesiog kaip normalus žmogus.Taip pat galite mylėtis su partneriu.

Spalva:

Mes turime iš viso 6 spalvų skaičiaus, bet paprastai parduoda 1-4 spalvų Numeriai, jei turite tamsesnės spalvos, prašome susisiekti su mumis.

Dydis: S/M/L

Stilius:

Pagrindinės Ateiti su varpos vamzdis

Pagrindinis&VG: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdelis lytinių santykių.

Pagrindinis&VG&PH: Ateiti su varpos vamzdžių ir makšties vamzdžių ir visuomenės plaukų

Jei nesate tikri koks dydis jums tinka geriausiai, prašome siųsti mums informaciją apie jūsų matavimo tokia:

1.Jūsų Juosmens

2.Savo Klubo

3. Jūsų Kojų

Pristatymas Priminimas:

1.Express nepriima bet kokį adresą su P. O.Dėžutė.

2.Po pateikdami užsakymą, įsitikinkite, kad asmens informacija, kurios jums paliko mus, yra visiškai teisingas, ypač adresą ir mobiliojo telefono numerį, siekiant užtikrinti, kad muitinės ir kurjerių galite pasiekti ir jūs.

3.Jei gavėjas yra rusų, prašome palikti savo vardą ir pavardę.Kiti pirkėjai, prašome palikti ne vieno laiško pavadinimas, ne santrumpa.

4.Tai pirkėjo atsakomybė ir pareigos sumokėti importo muitai ir mokesčiai jūsų localcustoms.Taigi, kai jūsų užsakymo atvykti savo papročius,prašome aktyviai bendradarbiauti su vietos muitinės paytaxes.

5.Prašome mak e tikri, kad jūsų užsakymas adresas yra teisingas,ir neleidžia laivybos bendrovės, pavyzdžiui, DHL /UPS, palikti savo paketą į jūsų duris per visas aplinkybes.Tai sukels paketai prarado.

Palaiko :

1.Nėra laikymo trukmė produkto ir viskas priklauso nuo to vartotojo priežiūra.Nuvalykite ir išlaikyti, talko milteliai, prieš ir po naudojimo prailginti produkto gyvavimo.

2.Produktai turėtų būti saugomi nuo tiesioginių saulės spindulių, aštrių daiktų bei kitų cheminių medžiagų.

3.Šis produktas yra lengvai dažų, nenaudokite skalbimo mašina plauti, nemaišyti su kitomis drabužius plauti.

4.Priežiūra su švelniu vandeniu, nušluostykite sausai.

PASTABA:

1. Epacket yra Santykinai lėtas ir tai yra normalu.Todėl siūlome jums pasirinkti, DHL, ar AVS., Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po išsiuntimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo, pagalbos laiku, užuot iš karto didinti ginčų, mes galime išspręsti daugumą problemų už jus.Dėkojame už jūsų pirkti ir bendradarbiavimą.

2. Kai kurie produktai turi individualų 3-7 darbo dienų rankinį gamybos paruošimas.Nuokrypis proceso produktai yra normalu per 1-3 cm.Prašome palaukti.

3.Produktai gali būti grąžinami ir keičiami be įtakos antrojo pardavimas.Prašome grąžinti originalioje pakuotėje neapgadinta, tarp dovanų ir atvirukų.Darbuotojai bus suteikti jums greitai grąžinti po to, kai prekės yra tikrinami.Spalva 4-6 yra spec. užsakymą, parduodamas nėra grąžinami.Kelnės produktus, jei išangę yra atvira, taip pat nepriimame grąžinimas ir keitimas.

4. Bet koks pranešimas bus greitai atsakė per darbo dienas Kinų kartą, Bet klausimai yra sveikintinas.Labai ačiū!

Jums taip pat patiktų