Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Montessori Darbastalio Žaidimas Švietimo Tėvų-Vaikų Labirinto Įspūdį Žaislai Vaikams Dovanos Vaikams, Kurie Mokosi Švietimo Prekes

Montessori Darbastalio Žaidimas Švietimo Tėvų-Vaikų Labirinto Įspūdį Žaislai Vaikams Dovanos Vaikams, Kurie Mokosi Švietimo Prekes

lizdo

    €6.70 €10.31
    • (1)

SKU: n110890

Žymos: eva rankiniai, montessori, montessori švietimo žaislas medinis, švietimo žaislai vaikams, montessori maze lauke, kūdikių veidrodis žaislas, vystymosi švietimo žaislai, rutuliuko labirintas žaislas, išminties dėžutę, žaidimas maze.

Specifikacija:

  • Temos: Fantasy & Sci-Fi
  • Modelio Numeris: ŽAISLAS
  • Amžius: 5-7 Metų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)

Savybės:

Aštuoni pagrindiniai punktai, jaudinantis ir įdomus.

Stimuliuoja smegenų potencialą ir naudotis kantrybės.

Taisyklė: Becky (Mažai Plieno Kamuolys) gali nepriklauso žaidimo metu.Jei Becky krioklys, prašome pradėti žaidimą nuo pradžios tašką ir nereikia iš naujo nustatyti laikmatį.

Pagrindiniai žaidimo metu:

1. Tai trunka apie 35 sekundžių laikmatis užbaigti.Bus sunku iš pradžių.Tai trunka apie vieną mėnesį iki praktikos pasiekti tą lygį.

2. Žaidimas susideda iš 8 lygius, tad, kiekvienas lygis gali būti praktikuojamas atskirai ir tada prie iššūkis visą procesą.

3. Dizainas kiekvienas organas yra labai protingas.Pavyzdžiui, trečiųjų organų naudoja principą Suaugusiųjų Žaislas Įrašą valcavimo kamuolys, ir septintosios organų naudoja mechaninė principas.Kiekvienas lygis yra kompaktiškas, jaudinantis ir linksmas.

4. Prašome neabejoju, kad funkcijas, kiekvienas organas gali būti realizuotas paprastai.Jeigu tu negali baigti per trumpą laiką, jūs turėtumėte praktika du kartus ir tikėkite savimi ir jums pavyks!

Kitų būdų, kaip žaisti:

1. Tėvų-vaikų žaisti: integruojant į istorija, pasakoja istoriją apie Becky nuotykius, galiausiai nesilaikantiems per sunkumus, laimėti, įkvepiantis kūdikis, kaip įveikti sunkumus, bet taip pat leidžia kūdikiui kaupti savo istorijas, patirtį.

2. Multi-player žaidimą: multi-player laikas-bandomoji žaidimas, galite nustatyti taisykles, pagal save, daug vaikų, keistis patirtimi per žaidimą ir padidinti kartu.

Bendras jausmas: dizainas yra visiškai naujumo, įdomus, minčių lietus, naudojimosi kantrybės, tėvų-vaikų bendravimą, multi-player konkurencijos ir kitų programų!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS ekologiškas plastikai

Dydis: 31.5*25.5*17cm/12.4*10.4*6.7"

Siūlomas amžius: nuo 5 metų

Sudėtis: 1 X žaidimo pagrindinė plokštė, 1 X laikmatis, 1 X plastikinis ratas, 2 X Plieno Rutuliukai

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 Set X Žaislas

Paulius Ujux

    5
2021-02-03

Fantastic Quick delivery

Jums taip pat patiktų