Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

LEATHERMAN - Nailonas Snap Apvalkalą Tinka Multitools, S/M/L

LEATHERMAN - Nailonas Snap Apvalkalą Tinka Multitools, S/M/L

Įrankiai

    €14.19
    • (4)

SKU: n109602

Žymos: klein įrankių diržas, g202, pluošto peilis, multitool workpro, leatherman originalus viršįtampių, atveju leatherman, ar15, odos leatherman atveju, leatherman multi įrankis, 7cr17mov plieno peilis.

Specifikacija:

  • Prekės Pavadinimas: leatherman
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: krepšys
  • Medžiaga: Nailonas

Dydis Vadovas Nedidelės: Tinka Sultys, Šuolis Vidutinis: Tinka Nemokamai P2, Nemokamai, Krizė, Lcd, Armatūra, Rev, Sidekick, Skeletool, Banga, Wingman Didelis: Tinka Nemokamai P4, Signalas, Super Priemonė, Viršįtampių Vidaus

LEATHERMAN - Nailonas Snap Apvalkalą Tinka Multitools, S/M/L

VISADA po RANKA: Laikykite savo Leatherman ant rankų visą laiką, nes didžiausia įrankis yra tas, kurį turi, kai tau to reikia.

PASTATYTAS REALIAME GYVENIME: Patvarus balistinių nailono, sutvirtintas siūlėmis, ir aukštos kokybės metalo kniedės snap reikšti savo apvalkalą atsistoti, ką jūs mesti į jį.

TINKA JŪSŲ ĮRANKIS: Šis apvalkalas yra trijų dydžių, kad tilptų koks įrankis, kurį turime.Mažas, telpa kišenėje priemones, pavyzdžiui, Sulčių ir Šuolis, Vidutinės trukmės tinka visu dydžiu priemones, pavyzdžiui, Bangų ir Skeletool, ir Didelių tinka sunkiųjų transporto priemonių, pvz nuo Viršįtampių ir Super Priemonė.

APSAUGOTI SAVO: Jūsų Leatherman visada tavo nugaros - leiskite parodyti, kad jis šiek tiek didės.Apsaugoti savo multitool nuo įbrėžimų, scuffs, ir priklauso.

TINKA JŪSŲ POREIKIUS: nešiojimo sistema, kuri, kaip universalus, kaip jūsų Leatherman.Nešioti stačią ant diržo, ir net laikyti savo įrankį savo atvira pozicija, kad jis visada pasiruošęs.NAILONO APVALKALU, Apsaugoti savo multi-įrankis, su šių naujai sukurta Nailono Makščių.Kiekviena detalė buvo apgalvota siekiant užtikrinti, kad šie Apvalkalai yra ilgalaikis, patikimas ir paprastas naudoti.Aukštos kokybės metalinės kniedės akimirksniu užsidaro sandariai ir apsaugo jūsų įrankis saugus.Jie pagaminti iš tvirtos, balistinių nailono ir elastinės su sustiprinta susiuvimo dėl geresnio prieinamumo ir tinka.

Talpa

Mažas: 3.25" x 1.25"x .75"

Vidutinis: 4.25" x 1.5" x .8"

Didelis: 4.75" x 1.5" x .8"

Olia K1983

    5
2021-01-05

Excelente

Daniel San 69

    5
2021-01-01

Да всё просто офигенное я просто в восторге от этого заказа и чехла, приехал быстро, качество просто супер. Продавца рекомендую покупайте не пожалеете. Респект продавцу!

Grews 2010

    5
2020-09-10

top!!!!

Tosha1212

    5
2020-11-13

Excellent-Original

Jums taip pat patiktų