Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

MAGENE Spidometras Belaidis Kompiuteris ANT+ Bluetooth Dviračių Greičio Cadence Jutiklis Širdies ritmo Monitorius GARMIN iGPSPORT Bryton

MAGENE Spidometras Belaidis Kompiuteris ANT+ Bluetooth Dviračių Greičio Cadence Jutiklis Širdies ritmo Monitorius GARMIN iGPSPORT Bryton

Dviračių Priedai

    €4.15 €9.03
    • (5)

SKU: n108432

Žymos: igpsport igs618, garmin pedalas, "bluetooth" auksas, širdies pakabukas, cubrebotas ciclismo, wego širdies ritmo monitorius, bryton parama, stebėti vnt, ant farm, garmin žiūrėti.

Specifikacija:

  • Modelio Numeris: Magene
  • Dydžio jutiklis: 85*29.8*38.3 mm
  • Svoris: 9g(with battery)
  • Produkto pavadinimas: dviračio kompiuteris cadence jutiklis
  • mode 2: GPS dviračio kompiuterio
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Chronometras ir Reikmenys: Belaidžio Chronometras
  • Baterija liftas: 500 valandų
  • Technologijos: "Bluetooth" & SKRUZDŽIŲ+ dviračio kompiuteris cadence jutiklis
  • darbinė temperatūra: -20-50℃
  • Režimo Numeris: s3+
  • Jutiklis: geomagnetinio jutiklis
  • Prekės ženklas: Magene
  • spalva: juoda
  • Baterija: 2032 mygtuką baterijos
  • Sertifikavimo: CE
  • Atsparus vandeniui: IP66
  • Pavadinimas: juoda dviračio kompiuteris cadence jutiklis
  • Belaidė sąsaja: smart bluetooth / ant +

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ir širdies ritmo monitorius ?

Greitis cadence jutiklis gali teikti mobiliojo telefono ar GPS, kompiuteris su cadence duomenų, kad jis negali gauti, padėti vairuotojui gauti geros energijos, išėjimo galios santykis, ir nebūtų energijos nuostolių, kuriuos sukelia per greitas arba per lėtas cadence.Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.Šių trijų rūšių informacija yra surinkta GPS kilometražo skaitiklis, kuris gali būti lengvai suskaičiuoti ir dalijamasi per APP tokių Strava.

Make up for GPS hodometro rodmens

Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Prašome Pastaba, XOSS G Plus

1. Ilgai Paspauskite dešinįjį mygtuką, įjunkite. 2. Paspauskite kairįjį mygtuką, norėdami aktyvuoti GPS 3. Gauti GPS signalas, po paleidimo trunka kelias minutes 4. Ilgai paspauskite kairės ir dešinės mygtuką tuo pat metu, kol piktograma yra žibintuvėlis, kuris nurodo į "G+" ieško aktyvaus jutiklis netoliese. 5. Jei susiejimas pavyksta, incon bus nekintama, paspauskite dešinįjį mygtuką dar kartą, sudaryti nustatymo sąsaja, nustatyti padangų apimtis ir laiką.

Cadence ir Greitis dvigubas jutiklis

Gamybos duomenys: 1. Dual Perdavimo Sistemos (ANT+ / Bluetooth) Suderinama Su Plačiai Naudojamas ANT " + " ir "Bluetooth Smart" Prietaisų! 2. Lengva įdiegti, Atsparūs vandeniui, Lengvi, Belaidis internetas ir Joks Magnetas 3. Greitis ir Cadence 2 in 1 Jutiklis (Jei reikia sekti Greitis ir Cadence tuo pačiu metu, jums reikia pirkti 2 vienetai) 4. Suderinamas Su Garmin, Bryton GPS Dviračių Kompiuterio su ANT+ Sistema 5. Taip pat suderinama su patalpų dviračių platforma, pavyzdžiui, Zwift, Sufferfest, TrainerRoad ir jūsų mėgstamiausia patalpų.Taip pat dirba su nemokama Wahoo Fitness programėle, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, ir dar daugiau!

H64 Širdies Ritmo Monitorius

1. Ilgai veikianti baterija 2. ANT+ & "Bluetooth 4.0" palaikymas 3. Suderinamas su garmin , igpsport, ZWIFT , WAHOO , STRAVA ir t.t Paketų sąrašas 1. ANT+ & "Bluetooth" 4.0 Širdies ritmo Jutiklis 1 CR2032 Baterijos 1 Reguliuojamas elastiniu diržu

Greitai ir aiškiai atspindėti dabartinį savo organizmą fizinio krūvio metu, siekiant išvengti fizinės žalos, kurią sukelia pernelyg naudotis.Tuo pačiu metu, žinant, jūsų širdies ritmas, gali padėti jums išlaikyti jūsų pratybų intensyvumas atitinkamo lygio ir jūsų fitneso geriau.

IP67 atsparus Vandeniui vardinė

Kaip dėvėti ?

Prašome atkreipti dėmesį, kad elektrodo plotas krūtinės diržas yra sudrėkinamas vandeniu prieš dėvėti, todėl, kad širdies ritmo diržas gali gauti stabilų duomenų.Po kiekvieno naudojimo, prašome naudoti krūtinės diržas su švaraus vandens ir paguldyti jį išdžiūti.Po 7 kartus naudojimo nuvalykite dirželis praskiesta muiluotu vandeniu ir išskalaukite švariu vandeniu.Nedėkite krūtinės dirželis, skalbimo mašina, arba džiovintuvą, ir nenaudokite cheminių valiklių jį valyti.Cheminiai valikliai gali sukelti krūtinės diržas su amžiumi per greitai, ir sutrumpinti jo tarnavimo laiką.

Pakuotė

1* širdies ritmo jutiklis 1 x CR2032 baterijos 1*Reguliuojamas elastiniu diržu

Nikolai13 71

    5
2020-12-02

Top seller, attentive and sent all correct. Will test and give feedback.

Gratedad

    5
2020-12-17

According to the description there is more than trying the synchronization with my watch for the cardio belt is connected very quickly.

Michaeljohn 2010

    5
2020-10-01

very happy used them today work well with Xoss and garmin

Vgonovr5df

    5
2021-01-22

exelente producto, ajustado perfectamente a las espesificaciones, un poco tardado para la entrega pero muy buen producto

Burmistrov Sasha

    5
2021-01-31

Looks good I didn’t tray them yet but I hope they will be good thanks

Jums taip pat patiktų