Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Naujų namų Kilimų Prabanga Europos ir Amerikos stiliaus kilimai kilimai kambarį minkštas Leopardas Spausdinti miegamasis kilimas Kilimėlis namų dekoro

Naujų namų Kilimų Prabanga Europos ir Amerikos stiliaus kilimai kilimai kambarį minkštas Leopardas Spausdinti miegamasis kilimas Kilimėlis namų dekoro

lizdo

    €16.88 €30.68
    • (1)

SKU: n106963

Žymos: Leopardas, ryškiai rožinės spalvos kailio kilimas, miegamajame kiliminė danga, dekoro kambaryje vienaragis, 160x230 kilimas, kilimas kambarį šiuolaikinės, kiliminė danga miegamajame, swan sienos, tapixo kilima, kilimėlis pvc.

Specifikacija:

  • styler:
  • procesas: Ilgo ir trumpo kailio dizainas yra daugiau trimatę
  • Plauti Stilius: Plauti Rankomis
  • Medžiaga: mišraus audinio (70% akrilas + 30% poliesterio)
  • Dugno medžiaga: Suede kaip audinys
  • Naudoti: piknikas
  • Dydis: 150cm*160cm
  • Amžiaus Grupė: Suaugusieji
  • Technics: Pintas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Anti-Slydimo
  • Dizainas: Modernus
  • Modelio Tipas: leopardas spausdinti
  • Modelio Numeris: prabangus Leopardas Spausdinti Kilimas

Naujų namų Kilimų Prabanga Europos ir Amerikos stiliaus kilimai kilimai kambarį minkštas Leopardas Spausdinti miegamasis kilimas Kilimėlis namų dekoro

Produkto aprašymas

jūs turite mačiau šį kilimą ant TV Ar kino ekrane,arba dėl mados namuose žurnalas , atrodo madingas, prabangus, elegantiškas, laukinių žavesio, bet ir elegantiškas temperamentas, nustatyti, visi privalumai vienoje, manau, kad jums buvo visada laukiu, kad toks temperamentas kilimų papuošti jūsų namus, tegul jūsų namai tampa gražus ir unikalus, todėl dabar Jis turi laiko mums, kurie myli gyvenimą, kad jis būtų.įdėti jį į savo kambarį,tegul jūsų draugai ir svečiai jaučiasi jūsų gerą skonį.Įdėti jį į savo miegamąjį, visada leis pajusti savo unikalų ir kilnus elegancija.Trumpai tariant, nesvarbu, kur jūs jį, tai verta turėti.

Produkto informacija

Medžiaga: mišraus audinio (70% akrilas + 30% poliesteris) Touch jausmas: minkštas Audinys, elastingas :micro elastinga Apačia medžiaga: Suede kaip audinys( Anti-slydimui, dilimui ir jokios žalos grindų ) Kilimų charakteristikos:Šifravimo sustorėjimas Taikoma stilius :prabangus stilius,Europen&Amerikos stiliaus,modernaus stiliaus.Apdailos erdvė: namai/viešbutis gyvenamasis kambarys, miegamasis, balkonas,ir tt Dydis: 100cmX94cm/39.37"X37"(300g) 150cmx160cm/59.05"X62.99"(1200g) Modelis: Leopard " Modelio Paketų sąrašas:1pcs kilimas.

Savybės

1.Aukštos kokybės kailio, kaip mišraus audinio, pagamintas iš 70% akrilo + 30% poliesteris,smoothful touch jausmas ,elastinga, taip pat su gražus modelis, ir spalva ,kuri idealiai tinka interjero apdailai.

2.Leopard " modelio dizainas, stilingi, prabangus, elegantiškas, laukinių žavesio, bet ir elegantiškas temperamentas, nustatyti, visi privalumai vienoje,Naudojant ilgo ir trumpo kailio projektavimo procesą,atrodo labiau trimatis prasme, todėl regėjimo prasme ir touch realesnis.Tuo pačiu metu, dydis pastebėtas yra pagrįstas, todėl daugiau tekstūra.Jis atneš jums pats jausmas, kaip jūs turite tikrą prabangos odos.

3.Apačioje audinio uesd Zomšiniai, pavyzdžiui, audinio,Anti-slydimui, dilimui ir jokios žalos grindų.

4.applianciable įvairių interjero stilius, prabanga, stilius, mada, modernaus stiliaus, Eeropen&Amerika stilius, retro stiliaus ir pan.

5.Lengva valyti, lengva prižiūrėti, galima plauti rankas, parama mašina skalbimas, po skalbimo žemos temperatūros džiovinimo ar sausu oru, žinoma, gali būti naudojamas dar kartą.

Rockstarchick

    5
2021-01-06

I'm very happy with this order. The quality is really great, materials and size are really good. Definitely I'll order again. RECOMMENDED.

Jums taip pat patiktų