Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

Wtsfwf 5in1 ST-210 Dukart stotis Puodelis Šilumos Spaudos Mašinos Puodelis Subllmation Šilumos Spaudos Mašina Perdavimo Puodeliai

Wtsfwf 5in1 ST-210 Dukart stotis Puodelis Šilumos Spaudos Mašinos Puodelis Subllmation Šilumos Spaudos Mašina Perdavimo Puodeliai

Kompiuterių Ir Biuro

    €146.88 €299.75
    • (1)

SKU: n106505

Žymos: paspauskite šilumos, portabl spausdintuvą, pda pos, silikono perdavimo aparatas, puodelis spausdintuvą, džinsinio audinio širdies, asmens lipdukas spausdintuvas mašina, 70 spausdintuvą, pos mašinos, spausdintuvas terminio.

Specifikacija:

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Spausdinimo Greitis: 20ppm
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Įtampa: 100-240V
  • Dvipusis Spausdinimas: No
  • Palaiko Tinklo Spausdinti: No
  • Prekės Pavadinimas: WtSFWf
  • Popieriaus Tiekimo Režimas: vadovas
  • Tipas: rašalinis spausdintuvas
  • Maksimalus Popieriaus Dydis: A4
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Wtsfwf 5in1 ST-210 Dukart stotis Puodelis Šilumos Spaudos Mašinos Puodelis Subllmation Šilumos Spaudos Mašina Perdavimo Puodeliai

1. UPS, kad JAV yra išsiųstas j-net 25-40days atvykti pristatymo laikas,prekės gali būti stebimi.kaina apima mokesčių.UPS, kad Europos vežamos j-net 25-40days atvykti pristatymo laikas,prekės gali būti stebimi.kaina apima mokesčių.

Savęs pristatymas būdas RU yra vežamos j-net 30-50days atvykti,jei skubu,pls pasirinkti Nilson.lt būdu.

2.Mūsų Produktas yra vienerius metus nemokamai warantty,išspręsti visų problemų wholelife.

3. Galite naudoti "Epson" rašalinių spausdintuvų(4 ir 6 spalvų yra ok,6colors yra geriausia) ir sublimacijos knyga norėdami spausdinti nuotraukas,tada šilumos spaudos pics dėl sublimacijos daiktų, pavyzdžiui, atvejais, puodeliai, plokštės, pelės kilimėliai, keramikos keyrings.ect.(sublimacija-tai daiktų, su sublimacijos sluoksnis) EPSON R330=L800,R210,R230,R270,R290,R285,R280,R390,R800,R1800 R1900 R2000 R2400 R2880 su r3000,T50=L801,A50,P50,1390=L1800,1400,1430,L310,L805,ME1100,XP15010=XP15000

Pastaba:jei jūs neturite rasti modeliai aukščiau,viena "epson" rašaliniai spausdintuvai yra profesionali nuotrauka spausdintuvą ir paramos sublimacijos,jis yra tinkamas.

Jūs taip pat galite naudoti Lazerinis spausdintuvas 4colors ir protingas transmax popieriaus spausdinti nuotraukas,tada šilumos spaudos pics apie įprastą daiktų, pavyzdžiui, atvejais, puodeliai, plokštės, pelės kilimėliai, keramikos keryings.ebs(normalus daiktai gali būti aukšta temperatūra)

4.mūsų kaina neįeina mokesčių,pirkėjas turėtų muitinės mokesčių.

Šilumos Perdavimo Rinkinys:180degrees,180Seconds

Įtampa:220V-110V

Spalva:Juoda

Max Temp:200celsius

Šildymo Laikas:0-999S

Puodelis Spaudos Mašina yra 6OZ 9OZ 11OZ 12OZ 17OZ puodeliai spausdinti

Du puodeliai gali būti šilumos spaudos vienu metu.Labai Veiksminga.

Mašinos spalva gali būti customzed jei didelis kiekis.

Pls pasakykite mums, vertė deklaruotų prekių,susijusių su yourimport mokestį, jei pasirinkti express " ir " China post oro sklypas.

Pls susisiekti su mumis prieš Skelbdami bet kokią Bylą ar Palikti Neigiamą Atsiliepimą , kaip profesionalus pardavėjas ,mes tikrai padarysime viską, kad išspręstų visas problemas, jūs patenkinti efektyviai ir tinkamai.

Sublimacijos žinios

"PASIDARYK pats" nuotraukas jums patinka atvejais,t marškinėliai,puodeliai,lėkštės, kad dėl spausdinimo,jums reikia mūsų šilumos spaudos spausdintuvas mašina realizuoti savo idėją

mes galime tiekti pilnas komplektas sublimacijos produktų ir techninį aptarnavimą.

1.Epson inkjet printer savo vietiniai gyventojai norėdami spausdinti nuotraukas iš(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).pirkti savo vietinių gyventojų.

2.sublimacijos šilumos spaudos spausdintuvas mašina,mes galime tiekti.

3.kaip ir sublimacijos atvejais, spausdinimas,sublimacijos atvejais,metalo liejimo,sublimacijos rašalo,sublimacijos knyga yra inneed,mes galime pateikti jums.

4.kaip ir puodeliai,lėkštės spausdinimas,sublimacija, puodukų ar plokštės,puodelis ar plokštės gnybtus reikia,mes galime pateikti apkabos, puodeliai ar plokštės gali būti nusipirkau savo gyventojais, nes tai yra lengva pertrauka transportu.už medžiagą,yra stiklo,keramikos ir plastiko.bet kokia medžiaga turi būti 200degrees ar daugiau ir yra sublimacijos sluoksnis.

5.spausdinti nailono arba poliesterio drabužius reikia sublimacijos rašalo ir popieriaus.spauda ant medvilnės drabužius reikia dažų sublimacijos rašalo ir transmax popieriaus.mes galime tiekti.

Payement Būdas:

Mes priimame Alipay pirmenybės,

Jei norite mokėti paypal,pls susisiekti su mumis ir gauti paypal sąskaitą

Vežimą :

Mes atsiųsime jūsų prekes, kaip įmanoma greičiau po jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo Nilson.lt metu, darbo dienomis(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas)

Paprastai mes išsiųsti prekes china post,tai užtruks 2-3weeks ar ilgiau (su brazilija, reikia daugiau dienų)

Mes siūlome jums pasirinkti express jei jums reikia skubiai.

Pardavėjas Rūšies Priminimas Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pirkėjo Apsaugos:

Mes stengiamės išspręsti visas problemas, su pirkėjo.

Mes bus stebėti, krovinių vežimas, dažnai ir priminti pirkėjui susisiekti vietos paštu arba express gauti prekes kuo greičiau, kai prekės atvyksta vietiniai gyventojai.

Mes taip pat pratęsime pristatymo laikas, kol pirkėjas gauna prekes.

Grąžinimo ir atlyginimo

Prekės (- ių) turi būti grąžinti per 14 dienų nuo gavimo.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų

Visi grįžo laivybos išlaidų nebus pirkėjo atsakomybė

Visi produktai turi būti grąžinamos originalioje pakuotėje, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Jums taip pat patiktų