Nemokamas pristatymas

Pasaulyje pristatymas

Aukščiausios kokybės

Dovanos

Paramos 24/7

100% Moneyback

Grįžti Keistis

4/6/8PCS Veikia Lokys Pakrovimo Plokštė Fitneso Svorį Įranga, Nerūdijančio Plieno, Ketaus, Baras Svoris Guolių Plieno Plokštė, sporto Salė

4/6/8PCS Veikia Lokys Pakrovimo Plokštė Fitneso Svorį Įranga, Nerūdijančio Plieno, Ketaus, Baras Svoris Guolių Plieno Plokštė, sporto Salė

lizdo

    €11.88 €18.28
    • (0)

SKU: n100644

Žymos: apvalios plokštės svoris, minkštos geležies svoris, geležies svoris plokštė, geležies masės juostelė, kalibruotas svoris plokštės, butas geležies svoris, grafito ketaus svoris, geležies plokštės sunkioji atletika, labai mažos masės plokštės, graviruoti geležies plokštės.

Specifikacija:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Taikoma Fitneso Įranga: Kita
  • Modelio Numeris: W0069

Aprašymas

Šis punktas yra 4/6/8pcs svertinis plieno plokštė, pagaminta aukščiausios kokybės plieno, yra labai tvirtas ir patvarus.Nesvarbu, ar esate profesionalas, ar pradedantis sportininkas, svertinis plieno plokštė max iš savo veiklos rezultatus, kai darbo.

Labai fitneso svorį įranga, aksesuarai.

Savybės

- Spalva: Sidabrinė.

- Medžiaga: Plienas.

- Nesvarbu, ar esate profesionalas, ar pradedantis sportininkas, svertinis plieno plokštė max iš savo veiklos rezultatus, kai darbo.

- Puikiai tiek pradedantiesiems, taip pat patyrę sportininkai dėl įvairių pratimų.

- Idealiai tinka pagerinti savo sporto veiklos, neabejotinas turi būti punktas namų treniruotes, taip pat vaikščiojimas, bėgiojimas.

- Labai fitneso svorį įranga, aksesuarai.

Jums taip pat patiktų